REARTH HEADQUARTER BUILDING

Het project

  • Location Bucheon
  • Date 2019
  • Studio Bong Ki, Choi

De keramische oppervlakken van Cotto d'Este zijn gekozen voor het nieuwe hoofdkantoor van Rearth Inc., een Koreaanse onderneming die leider is in de distributie van accessoires voor smartphones.

Het gebouw, gelegen in het hart van de Zuid-Koreaanse stad Bucheon, is ontworpen door Bong Ki Choi - Lead Urban Architects & Planners. Het moderne en imposante ontwerp kenmerkt zich door de harmonieuze helderheid van de gevel, volledig uitgewerkt met ultradunne keramische platen in een formaat van 100x300 cm van Cotto d'Este, in de afwerking Ultrawhite uit de collectie Black-White Kerlite 5plus.

De constante aandacht voor de esthetiek van de oppervlakken, gecombineerd met de exclusieve technologie van de materialen - extreem gereduceerde dikte, de grootte van het formaat, de elasticiteit en de weerstand - maken de keramische bekleding van het merk ideaal voor elke vorm van bouwkundige realisatie.
Rearth Headquarter Building: Photo 1
black-white-ultrawhite-5plus black-white-ultrawhite-5plus

Black-White Ultrawhite 5Plus

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie

Andere projecten

}

Volg ons op de sociale media

facebook twitter/cottodeste instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Wij informeren u dat op deze site "technische cookies" worden gebruikt om de navigatie te optimaliseren, maar ook "analysecookies" om statistieken te verwerken en "cookies van derden".U kunt meer informatie krijgen en het gebruik van alle of slechts enkele cookies blokkeren door het uitgebreide privacybeleid te bekijken.
Als u doorgaat met het surfen op deze site, is het impliciet dat u uw toestemming geeft voor het gebruik van deze cookies