ABITAZIONE PRIVATA BASTIA UMBRA

Location
Bastia Umbra (PG)
Jaar
2023
Studio
Arch. Gian Marco Cannavicci
Photo Credits
Studio Wolo

HET PROJECT

  • Location Bastia Umbra (PG)
  • Jaar 2023
  • Studio Arch. Gian Marco Cannavicci
  • Photo Credits Studio Wolo

In het stadje Bastia Umbra, in de provincie Perugia, heeft arch. Cannavicci een zolder van 200 m² in een oud gebouw volledig gerenoveerd. De doel van het ontwerp was om open ruimtes en vloeiende overgangen te creëren en te zorgen voor voldoende licht en luchtcirculatie.

De ruimte is ontworpen in de vorm van een hoefijzer rondom de centrale kern met de ingang en het torentje, het enige gedeelte dat geen zolder heeft. Vanuit de keuken, die zich in het torentje bevindt, kun je vanuit twee grote ramen genieten van het uitzicht op het historische deel van de stad en de Umbrische heuvels. De studio biedt direct toegang tot het grote terras, een ideale plek om in de buitenlucht te leven en te ontspannen zonder het huis te verlaten. Op zolder volgen de meubels de helling van de ondergrond en maken ze optimaal gebruik van elke beschikbare ruimte en hoogte. 

Abitazione privata Bastia Umbra: Foto 7

GEBRUIKTE PRODUCT

Voor de vloer in de keuken en badkamer is gekozen voor grote, ultradunne keramische platen van Kerlite 3plus uit de Cluny-collectie, Argerot-variant met Layé-afwerking. Cluny is de natuurlijke charme van de historisch succesvolle Bourgondische steen vormgegeven in gres met porceleinlak. De ontwerper koos voor lichtgekleurde afwerkingen die het natuurlijke licht van de zolder versterken door gebruik te maken van platen in het grote formaat 100x300 cm, versterkt met glasvezel aan de achterkant, die altijd vlak, resistent en antibacterieel zijn dankzij de PROTECT® technologie.

Voor de vloer van het grote terras, een uitzicht dat wordt versterkt door zorgvuldig ontworpen meubilair, werden tegels uit de X-Beton collectie gekozen, 14 mm dikke porseleingres, oppervlakken geïnspireerd door gewalst beton, materialen en kleuren in perfecte harmonie met de trends van de hedendaagse architectuur. Bovenop de buitengewone esthetische en technische prestaties van het porceleingres, bovendien is X-Beton een veilige keuze, dankzij de unieke technologie Protect® die een krachtige antibacteriële bescherming garandeert die 24 uur per dag actief is, omdat deze permanent in het product is geïntegreerd.

Abitazione privata Bastia Umbra: Foto 9
x-beton x-beton

X-BETON

De formaten gebruikt:

  • 60x120 cm
Ontdek de collectie
cluny cluny

CLUNY

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.