Safetouch

Surface technology

UNIVERSELE OPPERVLAKKEN

Het enige keramische oppervlak dat de veiligheid van maximale antislipeigenschappen combineert met een oppervlak zonder ruwheid. Hierdoor blijft een hoog niveau van zachtheid van aanraking, schoonmaakgemak en onderhoud behouden.

Safetouch biedt absolute continuïteit van gebruik, zowel binnen als buiten, zelfs onder de strengste regelgeving. Door de aard van dit oppervlak, dat ongelooflijke veelzijdigheid, esthetiek en prestaties combineert, is het perfect voor de meest uiteenlopende toepassingen, of het nu gaat om woningen of openbare gebouwen, binnen of buiten.

UNIVERSELE OPPERVLAKKEN
MAXIMALE PRESTATIES

MAXIMALE PRESTATIES

Het gebruikte speciale materiaal bestaat uit microkorrels van glasachtige oorsprong. Dankzij de zeer kleine deeltjesgrootte is het resulterende oppervlak vrij van de uitgesproken ruwheid die traditionele antislipoppervlakken kenmerkt en hun ruwheid verergert, waardoor ze minder zacht aanvoelen en reiniging en onderhoud bemoeilijkt worden. Op microniveau, dat niet voelbaar is, vertoont het oppervlak echter onregelmatigheden waardoor het de gebruiker doeltreffend beschermt tegen uitglijden.

De Safetouch-technologie wordt opgenomen in het productieproces van het keramisch materiaal en blijft doeltreffend gedurende de hele levensduur van het product. Bovendien doen de speciale kenmerken geen afbreuk aan het uiterlijk van het product, dat aan de hoogste normen van esthetiek en aandacht voor detail voldoet.

CERCA UN RIVENDITORE

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.