KERLITE

Groot formaat ultradunne keramiekplaten en carbon neutral

GELAMINEERD GRES PORSELEIN

Kerlite is het universele oppervlak voor de architectuur: dun, bestendig, met exclusieve glasvezelwapening, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken.

De lengte van zijn grote formaten maakt buitengewone fraaie en fascinerende resultaten mogelijk in architectonische ruimtes en constructies.

Kerlite is verkrijgbaar in diktes van 3,5 mm, 5,5 mm en 6,5 mm en de formaten 100x300 cm en 120x278 cm. Het is licht van gewicht, vlak, flexibel, eenvoudig te gebruiken, te installeren en te reinigen. Het is een hoogwaardig product, met uitzonderlijke esthetische oppervlakkenmerken die het resultaat zijn van een innovatief productieproces, hoogwaardige grondstoffen en de meer dan tien jaar ervaring van Cotto d’Este, dat als eerste keramische bedrijf de dunne materialen op de markt introduceerde.

GELAMINEERD GRES PORSELEIN

THINk ZERO. KERAMISCHE TEGELS MET EEN CO2-NEUTRALE UITSTOOT.

De dunne tegels Kerlite zijn al vanaf het begin duurzaam: van de ingrediënten die worden gebruikt om ze te maken, alleen water, aarde en vuur, tot het lagere water- en energieverbruik, en de lagere luchtvervuiling tijdens het transport. Dit alles heeft ze tot een van de meest duurzame materialen gemaakt die beschikbaar zijn voor ontwerpers.

Maar we waren niet tevreden. We hebben ze gemaakt tot CARBON NEUTRAL.

Nadat we de emissies die door de productie worden gegenereerd tot een minimum hadden beperkt, besloten we om alle resterende emissies in de hele levenscyclus van de tegels te berekenen en te compenseren door middel van koolstofcredits die betrekking hebben op projecten met een reëel effect op het milieu. Om de wereld beter, leefbaarder en duurzamer te maken, hebben we dunne tegels met 100% CO2-compensatie gecreëerd: onze meest duurzame keramische ondergrond.

Omdat we niet langer kunnen wachten om een ​​andere toekomst te ontwerpen.

OPPERVLAK VOOR ARCHITECTUUR

MAXIMALE KWALITEITS- EN PRESTATIESTANDAARDEN
Dankzij het gebruik van hoogwaardige grondstoffen

SUPERCOMPACTE EN FLEXIBELE PLATEN
Dankzij een proces van enkele persing

UITSTEKENDE ESTHETISCHE RESULTATEN VAN HET MATERIAAL
Dankzij exclusieve verwerkingstechnieken van de oppervlakken

UITZONDERLIJKE EXTRA-BESTENDIGHEID
Dankzij de glasvezelwapening

HOGE MILIEUDUURZAAMHEID
Minder grondstoffen, lager verbruik van water en energie, minder CO2-uitstoot

OPPERVLAK VOOR ARCHITECTUUR

BUITENGEWOON MATERIAAL VOOR PROJECTEN

Grote Kerlite-platen vormen steeds vaker de gekozen oplossing voor ontwerpers. Niet alleen vloer- en wandbekleding, maar ook meubels, accessoires, keukens en werkbladen, geventileerde wanden, tunnels en grote werken.

TEGENWOORDIG IS RENOVEREN HEEL MAKKELIJK

Kerlite Easy is het eerste gecertificeerde droge vloerlegsysteem met Kerlite, de dunne keramische platen van superieure kwaliteit.

Met een dikte van slechts 7 mm kan een nieuwe ultraresistente vloer van porseleingres worden gecreëerd, die geschikt is voor een binnenruimte met residentieel of licht commercieel gebruik.

TEGENWOORDIG IS RENOVEREN HEEL MAKKELIJK
modal cersaie
CERCA UN RIVENDITORE

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.