MARBLE HOUSE

Location
Buenos Aires - Argentina
Jaar
2017
Studio
OON Architecture
Photo Credits
Alejandro Peral

HET PROJECT

  • Location Buenos Aires - Argentina
  • Jaar 2017
  • Studio OON Architecture
  • Photo Credits Alejandro Peral

Marble House is een 520m2 villa gelegen in de Nordelta Golf Club van Buenos Aires, een van de meest exclusieve en luxueuze clubs van de Argentijnse hoofdstad. De residentie is het resultaat van een buitengewoon architectonisch ontwerp, getekend door het Argentijnse OON Architecture.

Krachtige lijnen en een zeer doordachte benutting van de beschikbare ruimte; dit zijn de basiselementen van de sterke persoonlijkheid van deze constructie. De lichte volumes, met travertin marmeren bekleding, geven zowel de naam aan het huis als ook warmte aan de zuivere constructielijnen. Een spel van lijnen, die elkaar kruisen, volgen en overlappen, definieert de ruimtes en geeft vorm aan het huis met een woongedeelte, een privé gedeelte en dienstruimtes.

 

Marble House: Foto 24

GEBRUIKTE PRODUCT

De volumes van de villa worden door de ultradunne grootformaat keramische platen van Kerlite 5plus METAL van Cotto d’Este verfraaid en benadrukt. De platen zijn gedecoreerd met een high-definitioninkjetsysteem voor een uniek metallic effect en zijn gebruikt op de buitengevels en voor sommige van de luxe binnenruimtes.

In dit modern en minimalistisch ontwerp, is het effect van de Cotto d’Este producten erg kenmerkend voor ruimtes en oppervlaktes met een hedendaagse en verfijnde uitstraling. Hierdoor wordt de uitmuntende kracht van de brand bevestigd; het interpreteren en met uiterste elegantie beantwoorden aan de architecturale uitdagingenafkomstig van de meest gerenommeerde architectenbureaus.

Marble House: Foto 26
metal---iron metal---iron

METAL - IRON

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie
Marble House: Foto 28
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.