PRIVATE WONING AVERSA

Location
Aversa - Italy
Studio
Studio di Architettura di Marino Giustino

HET PROJECT

  • Location Aversa - Italy
  • Studio Studio di Architettura di Marino Giustino

Het project van deze onafhankelijke privéwoning ontstond als een synthese van de persoonlijkheid van de eigenaar met de intentie de architecturale gevoeligheid, technische uitvoerbaarheid en het typische pragmatisme van een sterke ondernemersgeest te combineren. In het traditionele grondgebied van Caserta staat Villa Affinito als een geheel origineel experiment van geometrieën en materialen dat uitmondde in een dynamisch spel van transparantie en massiefheid.

Een belangrijk onderdeel van het project waar de klant sterk op heeft aangedrongen is de wisselwerking tussen binnen en buiten die zich heeft geconcretiseerd in een serie van formele oplossingen, in de continuïteit tussen de woonruimten en het groen rondom het huis.

 

Photo credits: Mario Ferrara

Private woning Aversa: Foto 13

GEBRUIKTE PRODUCT

Het gebruik van Kerlite 3Plus platen, in twee kleuren (Via Condotti en Via Tornabuoni, van de ELEGANCE-collectie) in het formaat 40x100 cm, bleek functioneel voor de noodzaak om precieze volumes te creëren, in staat om de tand des tijds te doorstaan. Deze oplossing werd toegepast op de gehele buitenmantel met op precieze intervallen een onderbreking van de continuïteit van de platen met grote ramen. Meerdere technologische oplossingen wisten de visuele impact van de frames en stijlen te minimaliseren om de strakheid van de compositie te onderstrepen. Het experimenteren met de materialen werd voortgezet met de keuze van de elementen voor de vloer en het verlaagde plafond.

Private woning Aversa: Foto 15
elegance---via-condotti elegance---via-condotti

ELEGANCE - VIA CONDOTTI

De formaten gebruikt:

  • 40x100 cm
Ontdek de collectie
elegance---via-farini elegance---via-farini

ELEGANCE - VIA FARINI

De formaten gebruikt:

  • 40x100 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

modal cersaie
CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.