PRIVATE WONING IBIZA

Location
Ibiza - Spain
Jaar
2018
Studio
Axel Schoenert Architectes, Arch. Zsofia Varnagy

HET PROJECT

  • Location Ibiza - Spain
  • Jaar 2018
  • Studio Axel Schoenert Architectes, Arch. Zsofia Varnagy

Een terrein van vier hectare met zicht op het omringende dennenbos, een groene ruimte op slechts 15 minuten van Ibiza-stad. Hier heeft een architectenpaar - Axel Schoenert en Zsofia Varnagy – gekozen hun eigen schuilplaats-villa te bouwen.

Cotto d’Este is in deze elegante en geraffineerde ruimte aanwezig met zijn kostbare oppervlakken, gekozen als betegeling van de buitenzone rondom het zwembad en van enkele horizontale oppervlakken in de vertrekken binnen.

De stijl van de ruimte eiste het gebruik van nuances en vormen die sterk in harmonie zijn met de omringende natuur, de gekozen kleuren zijn warm en neutraal, zoals taupe, lichtgrijs en beige. Op dezelfde wijze is ook met de gebruikte materialen – hout, stenen en glas – geprobeerd de atmosfeer van het eiland te weerspiegelen en te respecteren.

 

Photo credits: Luc Boegly

Private woning Ibiza: Foto 18

GEBRUIKTE PRODUCT

In deze stijl zijn ook de tegels van Cotto d'Este geselecteerd waarbij gebruik gemaakt is van de collectie CLUNY, die de Bourgogne steen in vijf verschillende kleuren biedt: van antracietgrijs tot een heldere magnoliakleur.

Gekozen in de versie Argerot Layè is Cluny in het formaat 75x75 cm gebruikt voor de betegeling rondom het grote buitenzwembad. De Layé afwerking, die perfect voor buitenoppervlakken is, zorgt voor een perfecte grip, zelfs op natte ondergronden. Binnen hebben de architecten daarentegen gekozen voor Argerot Sablé, een oppervlak dat zachter aanvoelt en een gelijkmatige aanblik schenkt, meer geschikt voor binnenruimtes.

Private woning Ibiza: Foto 20
cluny---argerot-layè cluny---argerot-layè

CLUNY - ARGEROT LAYÈ

De formaten gebruikt:

  • 75x75 cm
Ontdek de collectie
cluny---argerot-sablè cluny---argerot-sablè

CLUNY - ARGEROT SABLÈ

De formaten gebruikt:

  • 75x75 cm
Ontdek de collectie
Private woning Ibiza: Foto 22
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.