PRIVATE WONING MÜNSTERLAND

Location
Münsterland
Jaar
2020
Studio
Engelshove Bau-Gmbh

HET PROJECT

  • Location Münsterland
  • Jaar 2020
  • Studio Engelshove Bau-Gmbh

Het architectenbureau Engelshove Bau-GmbH heeft een ultramoderne private woning ontworpen die gekenmerkt wordt door het gebruik van neutrale tinten en materische oppervlakken en door een heel compact buitenaanzicht dat afgewisseld wordt met groene stroken die deze uitgesproken eigentijdse ruimte, gericht op high-tech en supercomfort, verlichten.

De exterieur oprit vloeren van deze prachtige woning zijn bedekt mett X-Beton Dot 70-tegels in het formaat 90x90 cm met een compact gewalst-betoneffect dat perfect past bij de eigentijdse stijl van de architectuur. De collectie X-Beton werd niet alleen in de natuurlijke maar ook in de gesatineerde afwerking gekozen. Deze laatste zorgt voor een vrijwel matte tegel, die zacht aanvoelt en die duidelijk meer reageert op het omgevingslicht dan de natuurlijke versie. 

Bovenop de buitengewone esthetische en technische prestaties van het porceleingres, biedt X-Beton ook de antibacteriële bescherming Protect® die direct in de tegels verwerkt is en die, 24 uur per dag, tot 99,9% van de bacteriën van het oppervlak verwijdert.

Private woning Münsterland: Foto 9
x-beton---dot70 x-beton---dot70

x-BETON - DOT70

De formaten gebruikt:

  • 90x90 cm

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.