WONING REFUGIO CAMPESTRE

Location
Linguadoca-Rossiglione
Jaar
2020
Studio
Rossend Cortes Interiors

HET PROJECT

  • Location Linguadoca-Rossiglione
  • Jaar 2020
  • Studio Rossend Cortes Interiors

Het nieuwe project van interieurontwerper Rossend Cortés bevindt zich in de Franse streek Languedoc-Roussillon, omringd door een weelderige plantengroei. Een nieuwgebouwd huis, ontworpen als een eigentijdse versie van een landelijke schuur, dat eer bewijst aan het concept van 'toevluchtsoord op het platteland'.

De 190 vierkante meter van de woning zijn georganiseerd rond een groot centraal volume, dat in een doorschijnende ruimte het leefgedeelte bevat, met name de keuken, de eetkamer en de living. Een ruimte gekenmerkt door hoge en schuine plafonds en benadrukt door drie gebinten met zichtbare houten balken die wit geverfd zijn. De vloer in neutrale tinten laat de felle amarant- en houtkleuren van de muren uitkomen, wat een mooi evenwichtig eindresultaat oplevert.

De keuken, met een centraal eiland en een eigentijds, minimaal karakter, trekt de aandacht in een grote en lichte ruimte, waar het licht door grote ramen binnendringt en een bijzonder omhullend effect creëert. Een spel van texturen en uitgesproken contrasten onderstreept de jeugdige en tijdloze geest die het huis typeert.

Grote glazen schuifdeuren geven toegang tot een groot terras, met betonnen wanden en zwevende vloeren, waar ook een petanquebaan voorzien is.

Woning Refugio Campestre: Foto 9

GEBRUIKTE PRODUCT

Refugio Campestre valt op door zijn uiterst comfortabel en tegelijkertijd functioneel ontwerp, waar de vloeren in betongrijs porseleingres van Cotto d'Este en het robuuste en elegante hout van de meubels en bekledingen een evenwichtige en geraffineerde dialoog van kleuren creëren.

Alle vloeren van het huis zijn bekleed met Cotto d’Este's Limestone in groot formaat en in de kleuren “Amber” en “Slate”; deze collectie, die mat en bijzonder materisch aanvoelt, heeft een licht patina-effect dat ze zacht en omhullend maakt. Het ruime terras is bekleed met het porceleingres dat voor het interieur gebruikt werd, in dit geval in een kleiner formaat en met een antislip oppervlak.

Woning Refugio Campestre: Foto 11
limestone-slate limestone-slate

LIMESTONE SLATE

De formaten gebruikt:

  • 120x60 cm
  • 60x60 cm
Ontdek de collectie
limestone---amber limestone---amber

LIMESTONE - AMBER

De formaten gebruikt:

  • 120x60 cm
  • 90x90 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.