RELAIS SAN LORENZO

Location
Bergamo - Italy
Jaar
2013
Studio
Arch. Adolfo Natalini

HET PROJECT

  • Location Bergamo - Italy
  • Jaar 2013
  • Studio Arch. Adolfo Natalini

In de magnifieke omgeving van Bergamo Alta vinden we Relais San Lorenzo: een unieke plek, waar geschiedenis, luxe, natuur, wellness en een uitstekende keuken in perfecte harmonie naast elkaar bestaan.  Het moderne profiel van de structuur, ingebed tussen de stenen muren en het oude pleisterwerk van de omringende historische gebouwen, verbaast door schoonheid en evenwicht. De Relais staat in een van de oudste ommuurde Italiaanse steden waar u nog een reis in de kunst, cultuur en tijd kunt maken en de ervaring van een spannend en ontspannend verblijf dat uniek is in zijn soort kunt beleven. De typische services van een luxehotel gecombineerd met de ongelooflijke aantrekkingskracht van omgevingen waarin de geschiedenis met kracht en charme opnieuw tot leven komt. In San Lorenzo is alles erop gericht om de gasten in één van de mooiste historische centra van Italië een verblijf te bieden dat ze nooit zullen vergeten.

Relais San Lorenzo: Foto 12

GEBRUIKTE PRODUCT

In deze context vinden we KERLITE met zijn innovatieve grote formaten als bekleding van de badkamers en de prestigieuze kamers. Men koos voor een materiaal dat niet alleen zeer technologisch, maar ook extreem verfijnd is; een onbetwiste bijdrage aan de esthetische meerwaarde van de structuur.

De hoge technische prestaties van Kerlite, in het bijzonder voor wat betreft de bestendigheid en reinigbaarheid, maken dit materiaal tot de ideale keuze voor ontvangstfaciliteiten zoals dit luxueuze Hotel.  Dankzij het gebruik van het exclusieve formaat van 1mx1m zijn voegen tot een minimum beperkt en wordt maximale hygiëne gegarandeerd.  

Relais San Lorenzo: Foto 14
elegance---via-farini elegance---via-farini

ELEGANCE - VIA FARINI

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie
elegance---via-condotti elegance---via-condotti

ELEGANCE - VIA CONDOTTI

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie
over---road over---road

OVER - ROAD

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

modal cersaie
CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.