CHONGQING WEST - RAILWAY STATION

Location
Chongqing West - China
Studio
China Railway Eryuan Engineering Group Co.

HET PROJECT

  • Location Chongqing West - China
  • Studio China Railway Eryuan Engineering Group Co.

Voor de verticale oppervlakken van het nieuwe station Chongqing West – Railway Station in het district Shapingba van Chongqing werd gekozen voor de ultradunne keramische Kerlite platen van Cotto d'Este.

Het interieur van het op een na grootste station van China na Xi’an North in het zuidwesten van China, werd ontworpen door China Railway Eryuan Engineering Group Co, het toonaangevende designbedrijf in China.

De algehele impact van het Chongqing West – Railway Station project is er één van diepte, dankzij de aderen van het marmer die een opvallend contrast creëren tussen het gevoel van oudheid van de steen en de hypermoderne stijl van het project.

Chongqing West - Railway Station: Foto 23

GEBRUIKTE PRODUCT

De Cotto d’Este-tegels bedekken de muren van het nieuwe, vijf verdiepingen hoge station, met een oppervlakte van 119.600 vierkante meter. Voor de chromatische en stilistische continuïteit in alle ruimten van dit majestueuze project heeft men voor de bekleding van de binnenwanden van de structuur gekozen voor de KERLITE EXEDRA-collectie in de versie Travertino - een afwerking die een van de beroemdste en oudste natuurstenen imiteert - in de maten 100x300 van 3,5 mm dik.

De voordelen van Kerlite maken het tot een uniek hulpmiddel bij de ontwikkeling van grootschalige projecten en banen de weg voor steeds nieuwe architecturale toepassingen. Dankzij de geringe dikte (tot 3,5 mm), de grote omvang (tot 100x300 cm), de bestendigheid - door de glasvezelwapening - garanderen de platen van Kerlite maximale kwaliteit en prestaties.

Chongqing West - Railway Station: Foto 25
exedra exedra

EXEDRA

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.