DISPLAY HOME BUSSELTON

Location
Australia
Jaar
2019
Studio
Addstyle Master Builders

HET PROJECT

  • Location Australia
  • Jaar 2019
  • Studio Addstyle Master Builders

In een residentie bestaande uit gelijkvloerse appartementen, aangedreven op zonne-energie, wordt een modern modelhuis onthuld, gericht op de oceaan en ondergedompeld in het milde klimaat van Busselton, een bekende locatie in Zuidwest-Australië. De blik valt meteen op de woonkamer: witte muren, hoge plafonds en natuurlijk licht dat door de enorme ramen naar binnen valt, in het teken van een dialoog met de buitenwereld die onmiddellijk duidelijk wordt. De lichte tinten van het totaalbeeld, schilderijen, prenten, designobjecten en de donkere tinten van de keuken en de eetkamer worden doorbroken met de toonaangevende houten tafel. Het slaapgedeelte en de charmante badkamer zijn ontwikkeld in het achterste gedeelte van het huis en zijn toegankelijk via een aparte ingang aan de achterkant.

Display Home Busselton: Foto 8

GEBRUIKTE PRODUCT

Bijzonder opvallend in het woongedeelte en in de keuken is de solide compactheid van de vloer, die met zijn helderheid de ruimtes lijkt te vergroten. Het gaat hierbij om de Cotto d'Este Limestone Clay Honed Rtt 120x60 cm collectie, met een dikte van 14 mm, gekozen in de bijzondere afwerking honed. Deze is glad en aangenaam om aan te raken en heeft een unieke,de karakteristieke semi-glanzende reflectie .

In de badkamer van het appartement, met zijn minimale en lineaire design, is Cotto d'Este aanwezig met het oppervlak Limestone Oyster Honed Rtt 30x60 cm met steeneffect, met een dikte van 14mm, geïnspireerd door de zeebodem. Voor deze kamer werd gekozen voor de neutrale Oyster kleur, zowel voor de vloer als voor de wandbekleding.

Kerlite Plus 5 Forest (R10) 20x120 cm, verkrijgbaar in een warme afwerking van alpenden (cembro), heeft bijgedragen aan de buitenbekleding. Dankzij de dikte van 5,5 mm vertoont het oppervlak details van grote natuurlijkheid, te beginnen bij de verschillen in reliëf en ruwheid die typisch zijn voor de vezels van verouderd hout.

Display Home Busselton: Foto 10
limestone-clay limestone-clay

Limestone Clay

De formaten gebruikt:

  • 30x60 cm
  • 120x60 cm
Ontdek de collectie
limestone---oyster limestone---oyster

Limestone - Oyster

De formaten gebruikt:

  • 30x60 cm
Ontdek de collectie
forest-cembro forest-cembro

Forest Cembro

De formaten gebruikt:

  • 20x120 cm

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.