GALLERIA IGINIO MASSARI

Location
Milano
Jaar
2018
Studio
Stramigioli Associati

HET PROJECT

  • Location Milano
  • Jaar 2018
  • Studio Stramigioli Associati

COTTO D'ESTE GEEFT EEN MEERWAARDE AAN HET PRESTIGIEUZE PROJECT VAN STRAMIGIOLI ASSOCIATI VOOR GALLERIA IGINIO MASSARI

Centrum van Milaan, Piazza Diaz: geniet van alle charme van de stad vanuit een elegante en verfijnde ruimte met tal van lekkernijen. We hebben het over Galleria Iginio Massari, de zaak van de banketbakker die sinds 2018 een maatstaf is voor de metropool Milaan. De zaak is ontworpen door Stramigioli Associati en lijkt op een galerij voor culinaire kunstwerken.

Om deze doelstelling te bereiken, hebben de architecten zich gericht op sobere, kostbare en elegante materialen, die het licht van de ramen invangen, de blik naar de toetjes en specialiteiten leiden en een frisse en energieke sfeer overbrengen.

Galleria Iginio Massari: Foto 7

GEBRUIKTE PRODUCT

Cotto d'Este heeft het centrale punt van deze ruimte bekleed met Kerlite 5 plus Exedra Calacatta Silk met een afmeting van 50X100 cm: de toonbank, een echte blikvanger. Wie deze toonbank benadert en zijn handen erop legt, voelt het karakteristieke zijde-effect, het resultaat van het speciale mengsel van edele mineralen die op het oppervlak aangebracht werden. Het fascinerende marmeren effect wordt gegarandeerd door de kleur Calacatta, een witte tint met subtiele nerven.

Het plafond en de wanden zijn bekleed met Kerlite 5plus Materica Bianco met een afmeting van 50X100 cm, hetgeen een rigoureuze hygiëne van de ruimte en een zeer persoonlijke ondertoon overbrengt. Beide collecties in de zaak maken deel uit van de lijn Protect, die zorgt voor antibacteriële oppervlakken met hoge prestaties, om de ruimte op een veilige en gezonde manier te ervaren. Mede dankzij de oppervlakken van Cotto d'Este wordt een bezoek bij Iginio Massari Patisserie een zintuiglijke ervaring.

Galleria Iginio Massari: Foto 9
exedra-calacatta-silk exedra-calacatta-silk

Exedra Calacatta Silk

De formaten gebruikt:

  • 50x100 cm
materica-bianco materica-bianco

Materica Bianco

De formaten gebruikt:

  • 50x100 cm
Ontdek de collectie
Galleria Iginio Massari: Foto 11
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.