LOGISTIEK CENTRUM VAN MD

Location
Cortenuova (BG)
Jaar
2022
Studio
e45 Genuine Italian Design
Photo Credits
Giulio Oldrini

HET PROJECT

  • Location Cortenuova (BG)
  • Jaar 2022
  • Studio e45 Genuine Italian Design
  • Photo Credits Giulio Oldrini

De vorig jaar geopende logistieke hub van MD is de grootste faciliteit in Italië in het discountkanaal: 182.000 vierkante meter met een investering van ongeveer 100 miljoen euro, voor herontwikkeling, renovatie van het gebied en voltooiing.

Het complex bevindt zich in Cortenuova, in de provincie Bergamo, en werd gerealiseerd door studio e45 Genuine Italian Design, die gespecialiseerd is in de verwezenlijking van workspace.

Logistiek centrum van MD: Foto 16

GEBRUIKTE PRODUCT

De Kerlite 6plus Pietra d’Iseo-collectie in de Ceppo variant, met een dikte van 6,5 mm, werd gebruikt voor de vloeren van de receptie, de binnenplaats en de hoofdtrap. Een verwijzing naar de Lombardische traditie, aangezien voor de collectie de steen Ceppo di Grè is gebruikt, waarmee grote gebouwen, villa's en monumenten zijn gebouwd die het historische gezicht van de stad Milaan kenmerken. Voor de vloeren van de directie- en presidentiële kantoren koos het bureau voor de Vanity-collectie, in het grote formaat 120x120 cm en 6,5 mm dik, gelegd met het Kerlite Easy systeem, de eerste gecertificeerde en gepatenteerde drooglegoplossing voor vloeren, gemaakt met dunne keramische platen van Kerlite. Vanity is een collectie die de esthetiek van de meest elegante en minimalistische marmers benadrukt, ideaal om de kamer een aparte, elegante en gezaghebbende toon te geven. Voor de secundaire trap is daarentegen de Lithos-collectie gebruikt in de kleur Stone met afwerking Naturale. Een collectie waarin het materiaal van steen aansluit op de esthetiek van de zeldzaamste marmersoorten, nieuw leven ingeblazen door de creativiteit van Cotto d'Este voor een project van unieke verfijning.

Deze collecties maken deel uit van de PROTECT®-lijn, d.w.z. keramische oppervlakken met een echt antibacterieel zilverionenschild, dat tot 99,9% van de bacteriën van het oppervlak verwijdert.

Logistiek centrum van MD: Foto 18
pietra-d'iseo pietra-d'iseo

PIETRA D'ISEO

De formaten gebruikt:

  • 120x120 cm
Ontdek de collectie
lithos lithos

LITHOS

De formaten gebruikt:

  • 60x60 cm
Ontdek de collectie
vanity vanity

VANITY

De formaten gebruikt:

  • 120x120 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.