PRIVATE WONING AUSTRALIË

Jaar
2021
Studio
Oliver Mark Interiors
Photo Credits
John Downs Photography

HET PROJECT

  • Jaar 2021
  • Studio Oliver Mark Interiors
  • Photo Credits John Downs Photography

In perfecte harmonie met de omgeving straalt een charmant privé-huis in Australië, bedacht en ontworpen door Oliver Mark Interiors, de stijl uit van een elegante woning met een ruime veranda om te ontspannen en te entertainen, en met grote open ramen die een gevoel van helderheid, lichtheid en luchtigheid overbrengen.

Private woning Australië: Foto 12

GEBRUIKTE PRODUCT

Voor de vloeren buiten en bij het zwembad werd Secret Stone gebruikt, in het formaat 60x60 en in de tint Precious Beige, een dikke porseleinen steengoed collectie met een ongekend realisme. Een buitengewoon product met grote expressieve kracht, het resultaat van Cotto d'Este's hartstochtelijk onderzoek naar Jeruzalemsteen en zijn vermogen om de schoonheid ervan te vangen en de kwaliteit te overtreffen.

Verfijnde kleuren, in zeer hoge resolutie gereproduceerde lagen en verfijnde oppervlakte-afwerkingen die, zoals in dit geval, buitencontexten zoals zwembaden en buitenruimten kunnen verfraaien. Bovendien is het porseleinen steengoed Cotto d'Este, dankzij zijn hoge technische prestaties op het gebied van vorstbestendigheid, slip- en vochtbestendigheid, duurzaamheid en bestendigheid tegen chemische stoffen, de ideale keuze voor buitenruimten: fijne oplossingen met uitstekende prestaties, die in harmonie zijn met hun omgeving.

Private woning Australië: Foto 14
14mm-secret-stone---precious-beige 14mm-secret-stone---precious-beige

14mm Secret Stone - Precious Beige

De formaten gebruikt:

  • 60x60 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.