PRIVATE WONING ERA

Location
Matino - Lecce
Jaar
2020
Photo Credits
Riccardo Schirinzi

HET PROJECT

  • Location Matino - Lecce
  • Jaar 2020
  • Photo Credits Riccardo Schirinzi

Een gastvrij, eigentijds en licht architecturaal project: Villa Era, in het hart van de Salento, telt twee niveaus en is voorzien van een grote buitenruimte, die al het nodige biedt voor ontspanning en recreatie. De Villa is een prachtige luxe woning met zwembad in Matino, een charmant dorp niet ver van de beroemde stranden van Gallipoli. Vanaf de ruime veranda, waar men kan lunchen of dineren met uitzicht op het solarium en het zwembad, heeft men toegang tot het interieur van de villa met grote ramen, twee woonruimten en een uitgebreid slaapgedeelte met maar liefst 14 bedden.

Private Woning Era: Foto 8

GEBRUIKTE PRODUCT

Het interieur en exterieur van de villa zijn van Cotto d'Este. De uitgebreidheid van de collectie maakt het mogelijk om, aan de hand van verschillende combinaties, een woning volledig te bekleden, zowel binnen als buiten, zowel de vloeren als de wanden, met één unieke collectie, beschikbaar in verschillende dikten, die aan alle prestatievereisten voldoet: Limestone.

Laten we beginnen met de buitenkant: hier vinden we de versie voor buitenvloeren met 20 mm en 14 mm dikte, evenals de grote ultradunne Kerlite 5 Plus-tegels, gebruikt voor de bekleding van het zwembad. De grote tegels en oppervlakken met steeneffect, in dit geval wit, voldoen aan de strengste kwaliteits- en prestatienormen die gesteld worden door contexten die onderhevig zijn aan invloeden van buitenaf, zoals zwembaden en leefruimten in openlucht. Het resultaat is behoorlijk verrassend, ook in termen van esthetisch impact, daar, ongeacht de verschillende diktes, de totale look verzekerd is.

Voor woon-, bad- en slaapkamers viel de keuze op 14 mm dikke vloeren en ultradunne bekledingen, wederom in Kerlite 5 Plus. De "kalksteen" die Cotto d'Este in de collectie Limestone opnieuw geïnterpreteerd en in een elegante, moderne vorm gegoten heeft, combineert delicate aders met intense kleurovergangen, hetgeen zorgt voor een ongelooflijke driedimensionale diepte. Bovendien verzekert de Protect®-technologie buitengewone prestaties en een uitzonderlijke antibacteriële, hygiënische en oppervlaktebescherming waardoor alle ruimten gezond, veilig en beschermd zijn.

Private Woning Era: Foto 10
limestone---kerlite-5plus---20mm limestone---kerlite-5plus---20mm

LIMESTONE - KERLITE 5PLUS - 20mm

De formaten gebruikt:

  • 120x60 cm
  • 300x100 cm

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

modal cersaie
CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.