PRIVATE WONING MILAAN

Location
Milano
Jaar
2019
Studio
Paolo Agliardi e Gaia Tornabene

HET PROJECT

  • Location Milano
  • Jaar 2019
  • Studio Paolo Agliardi e Gaia Tornabene

Een villa met drie verdiepingen in perfecte harmonie met het omliggende gebied, in het midden van een Milanese tuin met verwijzingen naar lege en volle ruimtes die een gevoel van lichtheid en luchtigheid overbrengen. Een privéwoning die door Paolo Agliardi in samenwerking met de architect Gaia Tornabene ontworpen is en die bij de keuze van de materialen ook hebben nagedacht over de bruikbaarheid en de toekomst van het gebouw, met daarbij bijzondere aandacht voor het onderhoud en de kleur van deze materialen, uitgaande van de jaargetijden, de helderheid van de omgeving, de integratie in het groen van de vaste planten en de kleur van de seizoensgebonden bloei.

Private Woning Milaan: Foto 9

GEBRUIKTE PRODUCT

Als “huid” van deze villa is het materiaal van de lijn Over  gekozen, met de technologie Kerlite 3Plus van 3,5 mm van Cotto d’Este, een keuze die voornamelijk gemotiveerd is door de wens om het omringende landschap niet te beïnvloeden.

Zelfs de gekozen kleur, Road, donker en natuurlijk, heeft geen impact op de omgeving. Over is een lijn die bewust is gecreëerd voor nieuwe architectonische oppervlakken, die haar inspiratie uit industriële betonnen omgevingen haalt en opnieuw geïnterpreteerd is door middel van een keramisch product van aanzienlijke kwaliteit, zowel voor de samenstelling en de verwerking van het materiaal als voor de uitstekende technologie, die een geweldige esthetische en technische prestatie garandeert. Natuurlijkheid en techniek lopen in dit elegante, niet-invasieve en uiterst moderne gebouw dus perfect in elkaar over.

Private Woning Milaan: Foto 11
over---road over---road

OVER - ROAD

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.