Buiten: prestige en elegantie in de open lucht

Nu het warme seizoen nadert, groeit het verlangen om van de buitenruimte te genieten met de dag. Een tuin, een terras of een balkon en openbare buitenruimtes hebben betekent meestal, dat men een plaats van rust heeft, een bevoorrecht samenkomen van ruimte, tijd en gedachten.

Daarom kan het bedenken en creëren van architecturale projecten voor buiten een gelegenheid worden om ruimtes van grote waarde met onberispelijke technische prestaties te maken.

De voorstellen voor buiten van Cotto d'Este - een merk  dat staat voor uitmuntendheid in de fabricage, esthetisch onderzoek en aandacht voor detail - zijn de onberispelijke porceleingres van 14 mm of 20 mm dikte, de prestigieuze oplossingen die esthetiek en technische prestaties tegen externe invloeden en atmosferische veranderingen beschermen, perfect voor woonruimtes en openbare gebieden: opritten, terrassen, zwembadranden, parkeerterreinen, badfaciliteiten, openbare parken en andere stedelijke gebieden. De bekledingen hebben een hoge slipweerstand en zijn bijzonder veelzijdig en gemakkelijk te leggen, zodat perfect duurzame tegels worden verkregen, die bestand zijn tegen grote belastingen, zoals het passeren en parkeren van motorvoertuigen.

Het is een reis aan de open lucht langs nieuwe manieren om onder ander keramiek en door steen geïnspireerde materiaaleffecten te ontwerpen, dankzij een reeks collecties die zich perfect aanpassen aan buitenomgevingen, die waarde en elegantie uitstralen en onbetwistbare weerstand bieden.

De drie voorstellen van Cotto d'Este geven uitdrukking aan het vermogen van het merk om meerdere oplossingen voor verschillende gebruiksdoeleinden aan te bieden,met behoud van een grote expressieve kracht, hoge technische prestaties en een ruime keuze aan structuren, decoraties en afmetingen, die zich perfect weten te integreren in unieke projecten voor de buitenlucht, met uitstekende prestaties en in harmonie met de omgeving.

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.