Exterior interiors, interior extension

Het talent van Cotto d’Este van het ondervangen van de nieuwste trends in buitenruimtes

 

Binnenruimtes gaan over in buitenruimtes en outdoor komt het interieur binnen en maakt het een perfecte ruimte om te ontvangen en te genieten van uitzicht op de lucht. Zo gaan buitenruimtes dwars door de seizoenen heen perfect samen met binnenruimtes en veranderen ze in uitstekend georganiseerde werkplekken of in verlengstukken van de living en gaan ze dankzij het elegante meubilair en de hightech details naadloos over in de andere ruimtes.

BUITENRUIMTES OM TE LEVEN

BUITENRUIMTES OM TE LEVEN

Niet alleen dat, maar recentelijk is er nog een evolutie geweest: veranda's en terrassen worden een verlengstuk van de keuken of eetkamer, wat bevestigt dat het plezier van het gezellig samen tafelen en plein air steeds populairder wordt. Daarnaast zijn er ook mensen die buiten op zoek zijn naar rustgevende momenten van pure ontspanning. Zij creëren wellnessruimtes met baden en douches om in alle privacy te genieten van het spektakel van de eerste zonsondergangen in de lente of een fonkelende sterrenhemel in de zomer.

Een nieuw concept van buitenruimtes waarbij ontwerpers en architecten steeds meer worden betrokken voor oplossingen die comfort en persoonlijke stijl combineren, inrichtingselementen en materialen met dezelfde kwaliteit en smaak als voor binnenruimtes, voor een totaalbeeld met een grote esthetische impact.

INNOVATIE EN BUITEN

Cotto d'Este, een merk dat al 30 jaar baanbrekend is op het gebied van innovatie in de branche, reageert op de nieuwe behoeften met een breed assortiment producten. Te beginnen bij de exclusieve Kerlite 3plus ultradunne platen, licht en resistent, een symbiose van technologische prestaties en esthetische volmaaktheid, bijzonder geschikt voor buitentoepassingen. Zoals Advantage Skin, een lichte, flexibele en zeer resistente keramische huid, die met name ideaal is voor keukens die buiten worden gebruikt.  Dankzij de materiële en esthetische balans kan deze lijn elk volume, meubilair of ronde wand bedekken en geeft het een bijzondere dynamiek en functionaliteit aan buitenruimtes.

INNOVATIE EN BUITEN
OPENLUCHT ONTSPANNING

OPENLUCHT ONTSPANNING

Het originele uiterlijk van een andere collectie - Blend Stone - maken het in combinatie met zijn technische prestaties geschikt voor buitengebruik, zoals bij het zwembad of op de veranda. De uitstraling ademt rust, exotisme en schoonheid, ideaal om te ontspannen in een badkamersfeer. Blend Stone bestaat uit drie grafische texturen ontleend aan eenzelfde aantal natuurstenen en voegt aan de typische kalksteenkorrel roestkleurige inclusies toe, terwijl het de halo’s van Pietra Piasentina bedekt met donkere segmenten en heldere en subtiele adering.

GREEN KANTOREN

Tot slot kan een living worden voorgesteld met een ingebouwde hoek voor een thuiskantoor in de open lucht in de Pietra d’Iseo-collectie, die gebruik maakt van de typische Lombardische steen, de Ceppo di Grè, die met zijn ton sur ton van grijsschakeringen elke omgeving naar smaak aan kan passen, ook in een buitencontext, en die kalmte uitstraalt en zich onderscheidt door gratie en vakkundigheid.

GREEN KANTOREN

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.