Het innovatieve vermogen van Cotto d’Este blaast behang nieuw leven in met ultradun keramiek

De dunste platen ter wereld ontmoeten de decoratie, in de exclusieve Wonderwall collectie, het eerste behang van keramiek dat verrijkt is met nieuwe fascinerende onderwerpen.

 

De zorg voor het esthetische aspect, altijd al kenmerkend voor het merk, vertaalt zich in gesofisticeerde, innovatieve bewerkingen op de oppervlakte-effecten die technologisch geavanceerd zijn. Een continue en zeer zorgvuldige zoektocht naar kwaliteit en innovatie in combinatie met uiterste zorg voor het product hebben door de jaren heen tot een traject van het hoogste niveau geleid, bestaande uit unieke materialen en de absolute voortreffelijkheid van de oppervlakken.

Met Wonderwall stelt het merk opnieuw en op volkomen nieuwe wijze de meest originele designs voor om vertrekken te decoreren met een materiaal dat zijn kenmerken van weerstand, duurzaamheid op lange termijn en zeer praktische uitvoerbaarheid behoudt. De grote dunne platen van Kerlite – de eerste ter wereld met een dikte van slechts 3,5 mm – vormen het witte doek waarop Cotto d’Este patronen en suggesties projecteert. Dankzij een extreem innovatieve afdruktechnologie slaagt het bedrijf erin de beelden uitzonderlijke precisie en driedimensionaliteit te verstrekken waarbij schoonheid omgebogen wordt in keramiek en de zorg voor details met een krachtige en kenmerkende impact in staat is de vertrekken luxe, prestige en exclusiviteit te schenken.

WELLICHT OOK INTERESSANT

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.