Van buiten net als van binnen

Het draait allemaal om de keramische tegels van Cotto d’Este; of het nu gaat om de total look van ruimtes of dat dezelfde stijl behouden moet blijven met verschillende toepassingen tussen outdoor, indoor en zelfs meubelen. Met de vloer- en wandbekledingen die gemaakt zijn met 3 van de meest geavanceerde technologieën in de sector kunnen, dankzij de combinatie van verschillende diktes, alle mogelijke toepassingen gebruikt worden. Ze hebben verschillende technische prestaties, maar dezelfde kwaliteit en verfijning.

Door oplossingen te kiezen die tot dezelfde serie behoren, is het mogelijk om stilistische continuïteit en technische prestaties te garanderen. Dit gebeurt aan de hand van een enkele esthetische code die in verschillende diktes wordt toegepast, om aan de functionele eisen van elk project te voldoen: Kerlite, de grote, dunne platen van superieure kwaliteit. Het 14 mm dikke, met porseleinlak bedekte gres en het 20 mm dikke gres dat ontworpen is voor buitenoplossingen.

Kerlite, het vlaggenschip van Cotto d'Este, bestaat uit ultradunne, met porseleinlak bewerkte platen van groot formaat (tot 120x278 cm en 3mx1m). Ze zijn buitengewoon licht dankzij de dikte van slechts 3,5 mm, 5,5 mm en 6,5 mm. Een veelzijdig en bestendig materiaal waarmee vloeren, muren, maar ook meubels, buitenoppervlakken van gebouwen (geventileerde gevels en thermische coatings) in perfecte harmonie met het interieur kunnen worden bekleed.

Het met porseleinlak afgedekte gres van 14 mm dik is altijd synoniem geweest voor sterkte, duurzaamheid en praktisch nut. Het zorgt niet alleen voor een technisch hoogwaardig product, maar biedt ook een groot aantal esthetische variaties, vormen en decors om aan alle ontwerpvereisten te voldoen.

En last but not least, de met porseleinlak bewerkte gres met een dikte van 20mm is geschikt voor elk oppervlak buiten, is het bestand tegen elke temperatuur, diepe slijtage, water en elke belasting (daarom ideaal voor opritten). Het heeft daarnaast nog een sterk geaccentueerd textuuroppervlak en een van de hoogste weerstand tegen uitglijden en wrijving.

Met zo'n uitgebreide catalogus is het dus niet alleen gemakkelijk, maar ook mogelijk om omgevingen volledig afgestemd in te richten. Door te kiezen uit dezelfde collectie voor binnen- en buitenvloeren worden de impact en het gevoel van homogeniteit van ruimtes versterkt. En de mogelijkheid om te kiezen voor dezelfde wand- en vloercollectie de deur opent naar omgevingen met een perfecte totaallook.

Van buiten net als van binnen: Foto 1
Van buiten net als van binnen: Foto 2
Van buiten net als van binnen: Foto 3
Van buiten net als van binnen: Foto 4
Van buiten net als van binnen: Foto 5
Van buiten net als van binnen: Foto 6
Van buiten net als van binnen: Foto 7
Van buiten net als van binnen: Foto 8

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.