Zo binnen, zo buiten

Of het nu gaat om ruimtes in total look of de wens om dezelfde stijl te behouden met verschillende toepassingen tussen buiten, binnen en zelfs meubels, de keramische oppervlakken van Cotto d'Este zijn de sleutel. Vloeren en wanden gemaakt in 3 van de meest geavanceerde technologieën in de sector maken het, juist door de combinatie van verschillende diktes, mogelijk om alle mogelijke bestemmingen te omvatten, met verschillende technische prestaties maar dezelfde kwaliteit en verfijning.

Door oplossingen uit dezelfde serie te kiezen, is het mogelijk om een ​​esthetische continuïteit en technische prestaties te garanderen door middel van één esthetisch code in verschillende diktes, om te voldoen aan de functionele behoeften van elk project: Kerlite, de grote dunne platen van superieure kwaliteit; de massieve porcellanato met een dikte van 14 mm en de gres in 20 mm dikte ontworpen voor outdoor-oplossingen.

Kerlite, het ultradunne porcellanato van Cotto d'Este, biedt grote platen (tot 120x278 cm en 3mx1m) met een buitengewone lichtheid, dankzij de dikte van slechts 3,5 mm, 5,5 mm en 6,5 mm. Een veelzijdig en duurzaam materiaal dat vloeren, muren maar ook meubels, buitenoppervlakken van gebouwen (geventileerde gevels en thermische jassen) kan bedekken in perfecte continuïteit met de binnenkant.

De porcellanato van 14 mm is altijd synoniem geweest met weerstand, duurzaamheid en functionaliteit. Naast het garanderen van een technisch hoogwaardig product, biedt het een veelvoud aan esthetische varianten, vormen en decoraties die aan elke ontwerpbehoefte kunnen voldoen.

Ten slotte de porcellanato met een dikke laag: met een dikte van 20mm, bedekt hij elke buitenruimte, is hij bestand tegen elke temperatuur, diepe slijtage, water en elke belasting (dus ideaal voor rijbanen); het heeft een zeer uitgesproken gestructureerde oppervlakte en een van de beste slip- en wrijvingsweerstanden.

Met zo'n uitgebreid assortiment is het dus gemakkelijk, naast mogelijk, om ruimtes in volledige esthetische continuïteit te bedenken: het kiezen van dezelfde collectie voor binnen- en buitenvloeren versterkt de impact en het gevoel van homogeniteit van de ruimtes, terwijl de mogelijkheid om voor dezelfde collectie aan de muur en aan de vloer te kiezen de weg opent naar ruimtes in perfect total look.

Zo binnen, zo buiten: Photo 1
Zo binnen, zo buiten: Photo 2
Zo binnen, zo buiten: Photo 3
Zo binnen, zo buiten: Photo 4
Zo binnen, zo buiten: Photo 5
Zo binnen, zo buiten: Photo 6
Zo binnen, zo buiten: Photo 7
Zo binnen, zo buiten: Photo 8
modal cersaie

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ontvang je exclusieve promoties die speciaal voor jou zijn.