33° Maratona dles Dolomites-Enel

Voor het vierde opeenvolgende jaar zullen Cotto d'Este en Panariagroup deelnemen aan de 33ste editie van de Maratona Dles Dolomites - Enel 2019, als Gold Sponsor.

Een van de belangrijkste internationale wielerwedstrijden dat op zondag 7 juli plaatsvindt in het indrukwekkende landschap van de Dolomieten. Met vertrek vanuit La Villa en aankomst in Corvara, zal de route Campolongo, Pordoi, Sella, Gardena, Giau, Falzarego en Valparola aandoen en er zullen om redenen van veiligheid en uitvoerbaarheid slechts 9.000 wielrenners afkomstig uit 72 landen deelnemen, die uitgeloot zijn uit totaal 31.600 inschrijvers, en met elkaar de strijd aangaan op de 3 routes van het evenement.

Panariagroup, een solide Made in Italy bedrijf, maar actief op internationaal niveau met een leidende positie in de productie van keramische oppervlakken van hoge kwaliteit, heeft ervoor gekozen om het evenement opnieuw te steunen en daarmee moed, vasthoudendheid en initiatief te delen, hetgeen elementen zijn die al heel lang de manier van “zakendoen” van de Groep kenmerken.

De aandacht van Panariagroup voor de Maratona dles Dolomieten wordt voortgezet. - verklaarde Emilio Mussini, president van Panariagroup – Voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn we gemotiveerd door de positieve overtuiging, dat we meedoen aan een initiatief dat bijzonder dicht bij onze realiteit staat: energie, toewijding, respect voor regels en mensen, waarden die kenmerkend zijn voor de sportwereld waar ook onze Groep vanaf de oprichting door is geïnspireerd.

Panariagroup zal langs de gehele route van de wedstrijd duidelijk zichtbaar zijn en een eigen ingerichte ruimte hebben in de Maratona Village in San Leonardo in Badia.

Net als voorgaande edities, zullen Cotto d'Este en Panariagroup dit jaar ook aanwezig zijn bij de startgrids met een team van gepassioneerde klanten en partners die exclusief de kans hebben gekregen om deze unieke ervaring te beleven.

33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 1
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 2
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 3
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 4
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 5
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 6
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 7
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 8
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 9
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 10
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 11
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 12
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 13
33° Maratona dles Dolomites-Enel: Foto 14
modal cersaie

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.