Cotto d'Este @ MIPIM 2019

Van 12 t/m 15 maart 2019 zal Cotto d’Este aanwezig zijn op MIPIM, wereldwijd de toonaangevende beurs voor de vastgoedmarkt, in het Palais des Festivals van Cannes in Frankrijk, waar de belangrijkste spelers van alle internationale vastgoedmarktsectoren: kantoren, woningen, winkels, gezondheidszorg, sport, logistiek en industrie, bijeenkomen.

Het voortdurende onderzoek van Cotto d’Este naar altijd nieuwe oplossingen voor de wereld van het project heeft gestalte gekregen in de realisatie van veel grote projecten, mogelijk gemaakt door de samenwerking met bedrijven, architecten en ontwerpers van de eerste orde, zoals blijkt uit de prestigieuze internationale referenties.

De excellente techniek en esthetische vormgeving met het typisch Italiaanse stempel van Cotto d'Este, heeft in de loop der jaren een naam en prestige verworven die zich uitspreiden over de wereld om steeds ambitieuzere ideeën te stimuleren.

Zo is ook MIPIM een belangrijke gelegenheid om het netwerk te versterken en uit te breiden met architecten, ontwerpers en hoofdrolspelers in de wereld van de grote opdrachten en het interieurontwerp.

Tijdens de belangrijke rendez-vous zal Cotto d’Este aanwezig zijn met een speciale stand (BOOTH n ° P 1 - E 2 3) gewijd aan Vanity, de collectie gepresenteerd op de laatste Cersaie, die met grote dunne Kerlite panelen een dierbaar thema van de luxe-architectuur uitdiept: het marmer.

Kerlite Vanity is een collectie van keramische oppervlakken die de esthetiek van de elegantste en meest minimalistische marmers sublimeert. Fijne tekeningen, lichte nerven en subtiele licht-donker contrasten vormen de decoraties van deze familie die geïnspireerd is op natuursteen in de meest sublieme uitdrukking van de klassieke cultuur. Zoals in een beeldhouwwerk van Michelangelo heeft Cotto d'Este gezocht naar de zuiverste marmersoorten en oppervlakken waarvan de nerven een delicaat aspect van de grote dunne platen moesten worden. Vanity is beschikbaar in de versie Kerlite 120x260cm en 120x120cm en in de nieuwe dikte van 6,5 mm.

 

Cottod’Este @ MIPIM 2019

BOOTH n ° P 1 - E 2 3

MIPIM - The world's leading property market

12-15 maart 2019 - Palais des Festivals, Cannes, Frankrijk

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.