Cotto d’Este bij de Maison&Objet 2019

De keramiek made in Italy zal deelnemer zijn van de Maison&Objet – internationale beurs voor design, decoratie en interieurontwerp in Parijs van 18 t/m 22 januari 2019.

In de belangrijke ontmoetingshal van Ville Lumière, krijgt Cotto d’Este een speciale hoek binnen de stand van Ceramics of Italy (Hal 6 Today – Signature – Stand M112-O111), waar de nieuwe collectie Vanity in de spotlights komt te staan zoals tijdens de première van de laatste editie van Cersaie. Vanity is de collectie van keramische oppervlakken die de esthetiek van de meest elegante en toch minimalistische marmers naar een hoger niveau opheft. Dunne tekeningen, lichte aderen en subtiele licht-donker contrasten vormen de patronen van deze familie die geïnspireerd is aan de meest verheven uitdrukking van de klassieke cultuur. De beschikbare varianten zijn: Bianco LuceBianco Statuario en Dark Brown, met touch en glossy afwerking. Touch is de afwerking - fluweelzacht en prettig om aan te raken – die de nieuwe stap vertegenwoordigd in de voortdurende zoektocht van het merk naar oppervlakken.

Vanity is beschikbaar in de versie Kerlite 120x260cm en 120x120cm en ongekende dikte van 6,5mm.

De aanwezigheid in Parijs is voor Cotto d’Este ook een belangrijke gelegenheid om het netwerk te versterken en uit te breiden met architecten, klanten, ontwerpers en hoofdrolspelers in de wereld van grote aanbestedingen en interieurontwerp.

 

Cottod’Este @ Maison&Objet 2019

Hall 6 Today (Signature) – Stand M112-O111

18th-22ng January 2019 

Van vrijdag tot maandag: van 9:30 uur tot 19:00 uur | Dinsdag: van 09:30 uur tot 18:00 uur 

Paris Nord Villepinte

 

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.