Cotto d'Este met LITHOS op Maison&Objet 2020

Van 17 tot 21 januari opent Parijs zijn deuren voor Maison & Objet, de beurs gewijd aan woninginrichting, interieur design, architectuur en lifestyle. Cotto d'Este neemt aan het evenement deel met een corner gewijd aan Ceramics of Italy (Hall 6 Today – Signature – Stand O112 / P111). Voor deze gelegenheid presenteert Cotto d'Este LITHOS, de collectie die begint bij de Portugese Gascoigne-steen - een bijzonder kostbare kalksteen - en verrijkt wordt met details en nervaturen die kenmerkend zijn voor marmer. Het resultaat is een geheel nieuw uiterlijk, dat de schoonheid van kalksteen weet te combineren met een verfijnd en subtiel inlegwerk van marmer. Traditie en innovatie komen samen in een nieuwe, perfecte eenheid, die in staat is om inspiratie te putten uit twee historische en iconische materialen en om deze, dankzij de technologische knowhow van Cotto d'Este, te vertalen naar een geheel nieuw idee.

De kleurschakeringen gebruiken warme en neutrale kleuren, variërend van lichtgrijs tot donkergrijs, die overgaan in taupe en beige, waardoor een collectie uit uiterst geraffineerde tinten ontstaat. Verfijnde bewerkingen die beschikbaar zijn in 5 verschillende varianten: de afwerkingen Naturale en Lappata, d.w.z. gecoat maar niet glanzend, voor een opaliserend effect, typisch voor het afgesleten marmer, Grip, voor buitenmontage, en de innovatieve afwerking Sabbiata met ad hoc gerealiseerde structuur, ontwerp en kleur, ideaal voor buitenmontage, allemaal met een dikte van 14 mm.

Het aanbod van verdikte oppervlakken wordt gecompleteerd door grote dunne Kerlite 6plus platen (6,5 mm dikte) die verkrijgbaar zijn in alle kleuren, in de afmetingen 120x260cm en 120x120cm en in de afwerkingen Naturale en Soft. De versies Naturale, Lappata, Sabbiata en soft maken deel uit van de PROTECT®-lijn: antibacteriële vloeren en wanden met zeer hoge prestaties, voor gezond, veilig en beschermd wonen.

 

 

Maison & Objet 2020

 

Paris Nord Villepinte - Ceramics of Italy (Hall 6 Today – Signature – Stand O112 / P111)

17-21 januari 2020

Van vrijdag tot maandag: van 09:30 tot 19:00 uur

Dinsdag: van 09:30 tot 18:00 uur.

WELLICHT OOK INTERESSANT

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.