Prestigieuze woningen: prestige en eigentijdse

Een selectie van Cotto d’Este-referenties vertelt hoe een zorgvuldige en juiste keuze van vloeren en wandbekledingen de essentiële tweede huid vormt voor projecten van hoog niveau: een Duitse villa met een ultramodern karakter, een privéwoning omgeven door een Milanese tuin of een landelijk toevluchtsoord in Frankrijk. Verhalen van huizen, maar vooral van geraffineerde schoonheid.

Privéwoningen die de persoonlijkheid, levensstijl en behoeften van hun bewoners weerspiegelen. Elk detail is met zorg ontworpen en gekozen; het huis wordt beschouwd als een toevluchtsoord waar de oppervlakken dialogeren ​​met het licht, de architectuur en de kleuren van het meubilair en zo bijdragen tot het scheppen van een harmonieuze en gezellige sfeer.

De drie projecten drukken het potentieel uit van Cotto d’Este, dat met een ruime keuze aan collecties, formaten en dikten uitstekend geïntegreerd kan worden in opmerkelijke en geraffineerde projecten voor privéwoningen, waar keramische oppervlakken zowel kunnen gebruikt worden voor vloer-en wandbekledingen als ook voor de buitengevels.

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.