Topkwaliteit en technologie van keramische oppervlakken in het eerste Smart District van Italië. De materialen van Cottod’Este ten dienste van een nieuw woonconcept

Cotto d’Este is de hoofdrolspeler in een buitengewoon project voor de realisatie van de nieuwe wijk Uptown Milano, vlakbij de voormalige EXPO-zone. Architect Alessandro Scandurra en ingenieur Umberto Zanetti hebben namelijk gekozen voor de topkwaliteit van de keramiek van het bedrijf, om een deel van het interieur en het exterieur van ultramoderne buildings “aan te kleden”.

Perfect in lijn met het voorstel van Cotto d’Este, dat zich altijd al onderscheiden heeft met zijn inspanningen om producten met uitmuntende prestaties en minimaal milieu-impact te bieden, beschikt Uptown al over een eerste kavel appartementen waarvoor het merk meer dan 15.000 m² keramisch oppervlak geleverd heeft.

Het project bevestigt zo opnieuw de capaciteit van Cotto d’Este om te voldoen aan de behoeften van bijzonder belangrijke en ambitieuze projecten. De smaak en de geraffineerde stijl, die typerend is voor het Made in Italy, vormen een aanvulling op de traditie en de keramische kwaliteit, als gevolg van continu technologisch onderzoek, om uiterst elegante en prestigieuze oplossingen te creëren. Variërend van zeer grote diktes als 14 mm en 20 mm tot Kerlite, de ultradunne keramische platen van groot formaat, biedt Cotto d’Este een unieke keuze in zijn genre, die zowel gebruikt kan worden voor architectonische bekledingen als voor kostbare, luxueuze interieurs en ook voor elementen van de interieurinrichting.

WELLICHT OOK INTERESSANT

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.