HOTEL VITTORIA

Location
Menaggio (LC)
Jaar
2021
Studio
Arch. Franco Pe’ - STUDIO PE'
Partner Distributor
Colombo Pavimenti
Photo Credits
Franco Monti

HET PROJECT

 • Location Menaggio (LC)
 • Jaar 2021
 • Studio Arch. Franco Pe’ - STUDIO PE'
 • Partner Distributor Colombo Pavimenti
 • Photo Credits Franco Monti

Een historisch 5-sterren superior hotel, een meesterwerk van Liberty-stijl uit de late negentiende eeuw, gelegen in het charmante Menaggio, tussen het Comomeer en de omliggende bergen. Een stukje paradijs met betoverende uitzichten. Het Grand Hotel Victoria, dat volledig vernieuwd werd met eerbied voor zijn lange geschiedenis, streeft ernaar om de schoonheid van de Italiaanse kunst en landschappen tot hun volle recht te laten komen. Het hotel is voorzien van een restaurant met een panoramisch uitzicht op het meer, een gastronomisch designrestaurant, twee bars, een verwarmd buitenzwembad, een wellnessruimte met binnenzwembad, een bubbelbad, vier vergaderruimten, een fitnessruimte en een speelhoek voor kinderen. De buitenruimten zijn ontworpen om te dialogeren met de natuur en het omringende landschap.

Hotel Vittoria: Foto 18

GEBRUIKTE PRODUCT

Voor de renovatie werden vloeren en wanden van Cotto d’Este gekozen, ook voor de SPA, waar weerstand, antibacteriële eigenschappen, hygiëne en duurzaamheid onontbeerlijk en absoluut noodzakelijk zijn. De grote Kerlite 6Plus-tegels van de collectie Pietra d’Iseo in de kleur Ceppo werden gebruikt om het zwembad en de vloeren van de kleedkamers te bekleden, terwijl voor de rand van het zwembad de 20mm-dikte gebruikt werd. Het onregelmatige steeneffect met zijn ton sur ton van grijsnuances zorgt voor een karaktervolle en tegelijkertijd elegante personalisering van de ruimte. De eigenschappen van Pietra d'Iseo komen tot hun volle recht dankzij een smaakvol contrast met de wandbekleding die bestaat uit Kerlite 5Plus-platen van gelamineerd porseleingres uit de collectie Metal, kleur Iron. Deze heeft een metallic effect dat raffinement uitstraalt, zich tegen de vloeren aftekent en zo een eigentijds en geraffineerd resultaat tot stand brengt.

Licht, verfijndheid en luister kenmerken de muren van de toiletten die bekleed zijn met de grote dunne Kerlite 5Plus-platen van 100x300 cm uit de collectie Exedra, kleur Calacatta Glossy. Deze tonen marmeraders met een uiterst grote precisie en een driedimensionaliteit die een ongelofelijke visuele diepte overbrengt.

Voor de hall van de SPA viel de keuze op Kerlite 3plus Buxy Corail Blanc voor de vloerbekleding en op Kerlite 3plus Black&White voor de wanden van de lift. De uiterst natuurlijke aanblik van Buxy, geïnspireerd op een steen uit de Franse Bourgogne, maakt een warme indruk en de zwarte kleur in de lift vervolledigt het geheel met elegantie en stijl.

Aangenaam voor het oog, veilig voor de gezondheid. Alle geselecteerde collecties maken deel uit van de antibacteriële Protect®-lijn, het exclusieve assortiment van vloer- en wandbekledingen dat een in de tegels verwerkt zilverionen schild bevat dat tot 99,9% van de bacteriën van het oppervlak verwijdert, 24 uur per dag. Voor altijd. Omdat de veiligheid van de gasten even belangrijk is als de exclusieve stijl.

Hotel Vittoria: Foto 20
kerlite-metal---iron kerlite-metal---iron

KERLITE METAL - IRON

De formaten gebruikt:

 • 100x300 cm
Ontdek de collectie
buxy---corail-blanc buxy---corail-blanc

BUXY - CORAIL BLANC

De formaten gebruikt:

 • 100x300 cm
Ontdek de collectie
kerlite-exedra---calacatta kerlite-exedra---calacatta

KERLITE EXEDRA - CALACATTA

De formaten gebruikt:

 • 100x300 cm
pietra-d'iseo---ceppo-6,5mm pietra-d'iseo---ceppo-6,5mm

PIETRA D'ISEO - CEPPO 6,5MM

De formaten gebruikt:

 • 60x60 cm
 • 260x120 cm
Ontdek de collectie
pietra-d'iseo---ceppo-20mm pietra-d'iseo---ceppo-20mm

PIETRA D'ISEO - CEPPO 20MM

De formaten gebruikt:

 • 90x90 cm
Ontdek de collectie
Hotel Vittoria: Foto 22
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.