KRX KOREA EXCHANGE COMPANY

Location
Yeouido
Jaar
2022
Studio
Design Bono

HET PROJECT

  • Location Yeouido
  • Jaar 2022
  • Studio Design Bono

Korea Exchange (KRX), gevestigd in het zakendistrict op het Yeouido-eiland in de Han-rivier in Seoul, is de enige beursoperator in Zuid-Korea. Cotto d'Este en Blustyle bleken de meest geschikte keuze voor de bekleding van de oppervlakken van het elegante en luchtige gebouw, waarvan de grote ruimtes overdag worden overspoeld met suggestief natuurlijk licht.

Krx Korea Exchange Company: Foto 14

GEBRUIKTE PRODUCT

De oppervlakken van Cotto d'Este en Blustyle droegen sterk bij aan het totaalbeeld van het gebouw. De dominante tint van de wandtegels in dit prestigieuze gebouw is Amber, uit de Kerlite 5plus Limestone-collectie van Cotto d'Este. Een schoonheid van de zeebodem: gesedimenteerd, gelaagd en in steen gefixeerd door het geduldige werk van water en tijd, die het bedrijf in een nieuw elegant en modern jasje heeft herschapen en geïnterpreteerd. Een uniek en exclusief product in 5,5 mm gelamineerd porcellanato dat de mooiste adering en delicate kleurovergangen combineert met drie buitengewone oppervlakken: Natural, Honed en Blazed. De collectie maakt bovendien deel uit van de PROTECT®-lijn antibacteriële vloeren en oppervlakken met zeer hoge prestaties voor gezonde, veilige en beschermde omgevingen.

Voor de vloeren werd gekozen voor de Yosemite van Blustyle, in de schaduw van het Park, een collectie zorgvuldig geselecteerde kalksteenplaten met een diepe natuurlijkheid. Een 9,5 mm gelamineerd porcellanato serie met een uitgesproken en elegante persoonlijkheid, geschikt voor modern geïnspireerde projecten.

Krx Korea Exchange Company: Foto 16
limestone-amber limestone-amber

LIMESTONE AMBER

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie
Krx Korea Exchange Company: Foto 18
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.