ODRZAŃSKA RESIDENCE

Location
Wrocław
Jaar
2017-2018
Studio
Michał Zgorzyński, Marek Skorupski (greenGO)

HET PROJECT

  • Location Wrocław
  • Jaar 2017-2018
  • Studio Michał Zgorzyński, Marek Skorupski (greenGO)

De stad Wrocław in Polen wisselt waardevolle monumenten uit de 13e eeuw en oude gebouwen af met ultramoderne structuren, zoals de imposante residentie in de wijk Odrzanska, in het oude stadscentrum, die opvalt door de originaliteit en de eigentijdsheid van het project. Men raakt onder de indruk van de voorgevel, met ongelofelijke verticale glasplaten die ernaar streven het gebouw en de hemel bij elkaar te laten komen. Het gebouw krijgt hierdoor een futuristische ondertoon.

Odrzańska Residence: Foto 13

GEBRUIKTE PRODUCT

Cotto d'Este kwam in actie onder de glazen ruiten door de hele gevel van het paleis Odrzanska met Over Kerlite 3plus 100x300 cm (3,5 mm dikte) te bekleden, een collectie die speciaal is ontworpen voor de meest geavanceerde architectuurprojecten. Dit is een keramisch product van opmerkelijke kwaliteit: grote, ultradunne platen, waarvan Cotto d'Este de pionier in de productie en de presentatie op de markt is geweest, die dankzij de lichtheid die hen onderscheidt en de buitengewone weerstand die de glasvezel aan de achterzijde biedt, garant staan voor zeer hoge technische en esthetische prestaties.

Voor het Poolse project is gekozen voor de donkere tint Road, die als contrast dient tussen de verticale en transparante glasplaten en de constructie een slank uiterlijk geven. Hier verwezenlijkt in de versie Kerlite 3Plus Over, die niet alleen het resultaat van een uitstekende technologie is, maar ook een decoratief project , dat het concept van "bekleding" wil vernieuwen en een oppervlak wil creëren met kleuren, die gekenmerkt worden door uitzonderlijke diepte-effecten. Een onconventioneel betonnen effect - zachter, verfijnder en tegelijkertijd technologischer.

Odrzańska Residence: Foto 15
over---road over---road

OVER - ROAD

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie
Odrzańska Residence: Foto 17
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.