PRIVATE WONING ATESSA

Location
Atessa - Italy
Jaar
2014
Studio
Arch. Fiorenzo Valbonesi, ASV3 - officina di architettura

HET PROJECT

  • Location Atessa - Italy
  • Jaar 2014
  • Studio Arch. Fiorenzo Valbonesi, ASV3 - officina di architettura

Het project van de villa gelegen middenin de heuvels van de Abruzzen, ontworpen door ASV3 – Officina di Architettura en de architect Valbonesi, vloeit voort uit de wens om nauw bij de bodem aan te sluiten en vormen en materialen te gebruiken die de band met het omliggende, weelderige landschap uitdrukken. De woning bevindt zich op het heuvelachtige terrein rondom Atessa. De locatie heeft een zijde die uitkijkt op de vallei en een andere die beschermd wordt door een hoger gelegen bos.

De overheersende materialen zijn eenvoudig: steen, hout en gewapend beton. Materiaalkeuzen die de overtuiging versterken dat het mogelijk is om een gebouw in harmonie met het landschap neer te zetten. Een woonoplossing die als het ware uit de bodem ontstaat en zich met de natuur verbindt zonder hierbij haar sterke identiteit te verliezen.

Private woning Atessa: Foto 45

GEBRUIKTE PRODUCT

Cotto d’Este werd door de ontwerpers uitgekozen om de horizontale en verticale oppervlakken, zowel binnen als buitenshuis, met de collectie BUXY te bekleden. Deze is geïnspireerd door een steen uit de Franse Bourgogne die bekend staat voor zijn unieke kleur en bijzondere grafische stippelontwerp.

Het resultaat is heel natuurlijk en straalt warmte en elegantie uit. Soberheid, eenvoud en relatie zijn de sleutelwoorden tot de lectuur van het project.

Buxy, in de kleur NOISETTE, is gebruikt op de begane grond voor de binnenbekleding van de  woon- en de eetkamer, evenals voor de bekleding van de zone voor de garage, voor een oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter.

Private woning Atessa: Foto 47
buxy---noisette buxy---noisette

BUXY - NOISETTE

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.