PRIVATE WONING MOSCA

Location
Mosca - Russia
Jaar
2016
Studio
INT2architecture

HET PROJECT

  • Location Mosca - Russia
  • Jaar 2016
  • Studio INT2architecture

Een stukje Parijs in het hart van Moskou. Een klein appartement dat in staat is om de typische sfeer van de neoklassieke stijl van het Franse en Parijse interieur over te brengen, maar zich in het moderne centrum van de Russische hoofdstad bevindt.

De architecten hebben namelijk hoge plafonds, lambriseringen, stucwerk en kostbare materialen gemengd tot een meer architectonische stijl, gemaakt van strakke lijnen en eigentijdse materialen voor een resultaat met een grote esthetische impact waarbij de balans tussen vormen en kleuren de elegantie van de ruimtes verbetert.

Private woning Mosca: Foto 6

GEBRUIKTE PRODUCT

Cotto d’Este werd gekozen om de horizontale en verticale oppervlakken van de badkamer te bekleden, waarbij men gebruik heeft gemaakt van de ultradunne keramische tegels uit de collectie Kerlite 5plus EXEDRA, in groot formaat van 100x300 cm en in de kleur Calacatta, met een dikte van 5,5 mm.

De Exedrasi-collectie, ontstaan uit de passie voor marmer en uit een onderzoek tussen de meest vermaarde steengroeven, onderscheidt zich door zijn absolute trouw aan het originele gesteente en door de vele tekeningen, waardoor een gevarieerd effect ontstaat dat nooit hetzelfde is. De aderen van het marmer worden met grote precisie weergegeven en met een driedimensionaliteit die een enorme visuele diepte overbrengt.

Dankzij het groot formaat van de grote dunne tegels worden bovendien de voegen tot een minimum beperkt, waardoor een homogeen, perfect, naadloos resultaat ontstaat.

Private woning Mosca: Foto 8
exedra---calacatta exedra---calacatta

EXEDRA - CALACATTA

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

modal cersaie
CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.