PRIVÉWONING: DE GEHEIME TUIN

Location
Prato
Jaar
2022
Studio
Bettazzi + Percoco architetti
Photo Credits
Darragh Hehir

HET PROJECT

  • Location Prato
  • Jaar 2022
  • Studio Bettazzi + Percoco architetti
  • Photo Credits Darragh Hehir

In het hart van het historische centrum van Prato, waar kleine en grote privétuinen onverwachte uitzichten en landschappen creëren binnen de middeleeuwse stad, komt het ontwerpconcept van de "Geheime Tuin" van Bettazzi + Percoco architecten architecten tot leven.

Privéwoning: de geheime tuin: Foto 4

GEBRUIKTE PRODUCT

Bij de renovatie van het interieur van een vakantiehuis werd gekozen voor grote, ultradunne platen Kerlite 5Plus METAL in de Corten-variant met een afmeting van 100x100 cm en een dikte van 5,5 mm om het oppervlak van de muur die de slaapkamer van de badkamer scheidt, te bedekken en zo een sterke identiteit te geven en een achtergrond te creëren die diepte geeft aan het interieur.

De Kerlite Metal-collectie is uiterst dun, handig en veelzijdig, en bovendien bestendig dankzij de glasvezel aan de achterkant. Ze is in massa gekleurd en gedecoreerd met een high-definition inktjetsysteem op basis van een groot aantal zorgvuldig geselecteerde grafische combinaties. De collectie maakt bovendien deel uit van de PROTECT®-lijn: antibacteriële vloeren en oppervlakken met zeer hoge prestaties voor gezonde, veilige en beschermde omgevingen.

Privéwoning: de geheime tuin: Foto 6
metal metal

METAL

De formaten gebruikt:

  • 100x100 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.