PROFMEDICA KLINIEK

Location
Poznan
Jaar
2022
Studio
Pracownia Pulva
Photo Credits
Joel Hauck

HET PROJECT

  • Location Poznan
  • Jaar 2022
  • Studio Pracownia Pulva
  • Photo Credits Joel Hauck

De ProfMedica kliniek in Poznan, Polen, is bijzonder te noemen omdat het sterk gekenmerkt wordt door een aantal onderscheidende kenmerken die goed benadrukt werden door de Pulva studio die het project overzag: "Ons doel voor het interieur van dit gebouw was het ontwikkelen van een gevoel van comfort, inclusief visueel comfort, ver verwijderd van de aseptiek die typisch is voor ziekenhuisfaciliteiten. We streefden naar absoluut minimalisme, maar gekenmerkt door zachte, gerichte verlichting en vooral het opnemen van kunstwerken om de ruimtes persoonlijkheid te geven."

In het atrium valt bijvoorbeeld een enorme sculpturale muur achter de receptie op, terwijl het hele gebouw een professionele, maar toch warme en elegante sfeer heeft, waaraan de oppervlakken van Cotto d'Este hebben bijgedragen.

ProfMedica kliniek: Foto 10

GEBRUIKTE PRODUCT

De begane grond met zijn grote atrium is een van de centrale punten van de ProfMedica kliniek. Juist in deze ruimte en in de badkamers komen oppervlakken uit de Limestone collectie van Cotto d'Este, waarvan het dikke porcellanato door de ontwerpers is gekozen in de donkergrijze Oyster variant. Deze lijn drukt de typische schoonheid van de zeebodem uit: gelaagd en in steen gefixeerd door het geduldige werk van water en tijd.

De kalksteen van Cotto d'Este is herschapen en geïnterpreteerd in een nieuw, elegant en eigentijds jasje, met zijn discrete aders en delicate kleurovergangen. De collectie maakt ook deel uit van de PROTECT®-lijn, een echt antibacterieel zilverionenschild in de tegels verwerkt, dat tot 99,9% van de bacteriën van het oppervlak verwijdert, van groot belang vooral in ziekenhuizen en klinieken.

ProfMedica kliniek: Foto 12
limestone-oyster limestone-oyster

LIMESTONE OYSTER

De formaten gebruikt:

  • 90x90 cm
Ontdek de collectie
ProfMedica kliniek: Foto 14
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

modal cersaie
CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.