RISTORANTE GOURMET CARACOL

Location
Bacoli, Campi Flegrei, Napoli
Jaar
2019
Studio
OFFICINA DELL'ARCHITETTURA Arch. Francesca Maione

HET PROJECT

  • Location Bacoli, Campi Flegrei, Napoli
  • Jaar 2019
  • Studio OFFICINA DELL'ARCHITETTURA Arch. Francesca Maione

Een panoramisch terras dat het mogelijk maakt om zich onder te dompelen in de kleuren en de geuren van de zee, een adembenemende locatie die de blik over de horizon laat dwalen: dit is het visitekaartje van Caracol, het beroemde gastronomische visrestaurant, gelegen in Bacoli, in de Flegreïsche Velden. Het originele en verfijnde culinaire aanbod houdt verband met de creativiteit van Angelo Carannante, een uitbundige chef-kok die in 2019 een Michelinster gewonnen heeft.

Het restaurant , dat op een heuvel ligt, is intiem en vol charme en dankzij het uitstekende ontwerp van de architect Francesca Maione perfect geïntegreerd in het omringende landschap en de natuur. De verweving tussen het betoverende panorama en de unieke smaken van de keuken van de met een Michelinster bekroonde chef-kok biedt de gasten van het restaurant een onvergetelijke zintuiglijke ervaring.

Ristorante Gourmet Caracol: Foto 9

GEBRUIKTE PRODUCT

Voor dit restaurant van uitstekende kwaliteit werden waardevolle en zeer functionele oppervlakken gekozen. Zowel voor het interieur als het terras is gekozen voor het matte en tactiele oppervlak van de collectie X-Beton  van Cotto d'Este, 14mm dik, met delicate kleureffecten en het uitgesproken gevoel van diepte dat het overbrengt. Het lichte effect van coating maakt deze bekleding zacht en fascinerend en daardoor bijzonder geschikt voor de sfeer in de zaal.

Er werd gekozen voor de kleur zachtgrijs Dot 50, die optimaal de inspiratie van de collectie van gewalst beton uitdrukt en in perfecte harmonie met de nieuwste trends in architectuur en design is, waardoor zich een reinheid van de ruimte voordoet, die tegelijkertijd bijzondere emoties en onuitwisbare herinneringen kan overbrengen. Met inachtneming van de bezoekers van het restaurant moet benadrukt worden dat de collectie X Beton van Cotto d'Este deel uitmaakt van de antibacteriële Protect®-lijn met zeer hoge prestaties, die een gezonde, veilige en beschermde ervaring garandeert, wat in een restaurant van een dergelijke omvang essentieel is.

Ristorante Gourmet Caracol: Foto 11
x-beton x-beton

X-BETON

De formaten gebruikt:

  • 90x90 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

modal cersaie
CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.