YANGTZE RIVER DELTA HI-TECH PARK

Location
Shanghai
Jaar
2023
Studio
gmp
Photo Credits
Zechen Wu

HET PROJECT

  • Location Shanghai
  • Jaar 2023
  • Studio gmp
  • Photo Credits Zechen Wu

In het Qingpu district van Shanghai ligt een gigantische ruimte van meer dan 1 miljoen vierkante meter, het Yangtze River Delta Hi-Tech Park, dat bestaat uit kantoorgebouwen, een onderzoekscentrum, winkel- en vrijetijdsfaciliteiten, personeelsflats en ondersteunende faciliteiten. Het industriepark zal worden omgevormd tot een high-end hub en een internationale basis voor onderzoek en ontwikkeling.

In dit gebied is een wetenschaps- en technologie-innovatiecentrum van 2.000 vierkante meter opgezet. Het is ontworpen om onderdak te bieden aan een nieuwe generatie intelligente kantoorruimte die kan worden gedeeld, waardoor een robuuste bedrijfsontwikkeling wordt gestimuleerd.

Yangtze River Delta Hi-Tech Park: Foto 11

GEBRUIKTE PRODUCT

Voor de bouw van de geventileerde gevels van het D Center van het Yangtze River Delta Hi-Tech Park koos het ontwerpbureau gmp von Gerkan, Marg and Partners Architects voor de grote, 3,5 mm dikke, ultradunne Kerlite 3plus Buxy keramische platen in de kleur Corail Blanc. Buxy is een collectie geïnspireerd op een steen afkomstig uit de Franse Bourgogne met sterke kleurkenmerken en een kenmerkend punctiform grafisch ontwerp. Het natuurlijk ogende oppervlak zorgt voor warmte, elegantie en stijl en gaat op in de stedelijke context waarin het bouwwerk staat. De ultradunne Kerlite-platen die worden gebruikt om de gevels van de gebouwen in het centrum te bekleden, passen perfect bij het duurzame en innovatieve karakter van de wijk. De ultradunne platen zijn in feite al vanaf het begin duurzaam, dankzij het lagere gebruik van grondstoffen, het lagere water- en energieverbruik en de lagere CO2-uitstoot. Het is in feite porcellanato dat een hoge mechanische weerstand beidt tegen temperatuurschommelingen en vorst. Verder is het onbrandbaar, absorbeert het minimaal water en is het gemakkelijk te restaureren.

Yangtze River Delta Hi-Tech Park: Foto 13
kerlite-buxy---corail-blanc kerlite-buxy---corail-blanc

Kerlite Buxy - Corail Blanc

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.