Cotto d'Este bij Cersaie 2023

Ter gelegenheid van CERSAIE 2023 viert Cotto d'Este 30 jaar geschiedenis, innovatie, esthetische uitmuntendheid en compromisloze technologie. Als bewijs van vele behaalde successen en belangrijke mijlpalen die de hele keramieksector hebben kunnen innoveren, presenteerde het merk twee nieuwe, speciale producten van hoge kwaliteit en veel aandacht voor de technologische en esthetische componenten. 

De onbetwiste ster is Wonderwall Precious, een lijn van 4 nieuwe onderwerpen voor de Wonderwall-collectie, de allereerste collectie ultradunne wandtegels waarin esthetiek en interieurtechnologie perfect samenkomen. Vandaag de dag completeert Cotto d'Este met de varianten Golden en Silver Slab en Golden en Silver Leaf kostbare decors, ontworpen voor eersteklas residentiële en commerciële projecten.

Een van de collecties van Cotto d'Este die op Cersaie 2023 gepresenteerd worden is Pura. Deze collectie is geïnspireerd op kalksteen en brengt ongekende tactiele sensaties, materiaal- en mineraaltexturen, warme kleuren en uitstekende technische prestaties tot leven. Een zeer complete serie met 14 mm dikke gres, 20 mm dikke gres voor buiten en de hoogwaardige Kerlite 6plus (6,5 mm).

Last but not least werd er grote nadruk gelegd op het THINk ZERO-project waarmee Cotto d'Este, samen met Panariagroup, de ultradunne Kerlite-platen promoot. De grote Kerlite-platen zijn duurzaam dankzij een lager gebruik van grondstoffen, energie, water en minder vervuiling door transport en zijn nu 100% CO2-neutraal. We hebben namelijk gewerkt aan het minimaliseren van de CO2-uitstoot die wordt gegenereerd door de productie en hebben uiteindelijk de resterende uitstoot gecompenseerd door deze te berekenen over de hele levenscyclus van het product.

Foto Credits: Alice Vacondio en Alessandro Nassiri

modal cersaie

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.