Cotto d’Este: 25 jaar van uitmuntendheid en toewijding aan schoonheid

Het jaar 2018 is een belangrijk jaar voor Cotto d’Este die haar eerste 25 jaar van zeer intense activiteit en ontelbare successen telt.

Ontstaan in Sassuolo in het jaar 1993 door de zakelijke intuïtie van Paolo Mussini, heeft de firma revolutionaire producten, innoverende realisaties en prestigieuze referenties tot stand gebracht die haar tot leider in de productie van vloer- en wandtegels van porseleingres hebben gemaakt.

Vandaag, net als 25 jaar geleden, biedt het merk een product aan dat een trouwe getuige is van het kwaliteitslabel made in Italy, met haar ambachtelijke en toch industriële producten die bedoeld zijn om een leven lang mee te gaan. De zorg voor esthetiek vertaald zich in gesofisticeerde en innovatieve afwerkingen,met zeldzame oppervlakte-effecten alsmede een uitgebreide waaier aan grafische illustraties: een aandacht voor details met behoud van de kenmerken van de artefacten, in combinatie met de meest geavanceerde snijkanttechnologie.

Sinds 2004, is Kerlite di Cotto d'Este uitgegroeid tot een exclusieve referentie voor architecten en tegelhandelarenals de architectuuroppervlak bij uitstek; dun, bestendig, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken.

Een andere belangrijke intuïtie met de ondersteuning van voortdurend innovatief onderzoek, was het digitale printen dat door de firma geïntroduceerd werd om meer scherpte en diepte aan het patroon te geven waardoor nog meer ontwikkelkansen voor keramische oppervlakken ontstonden.

Verfijning, kwaliteit en uitmuntendheid zijn getuigen van het merk dat zich als een wijze en bevoorrechte gesprekspartner van architecten en ontwerpers heeft bevestigd die in de loop der tijd hebben gekozen voor exclusieve ontwerpen zoals Bosco Verticale, het vliegveld van Doha, het Bulgari Resort in Dubai en de langste galerij van Europa op de variante di Valico van A1, in Italië.

Allemaal projecten die nog meer de bevestiging geven van het feit dat Cotto d’Este, 25 jaar na de oprichting, met een steeds groeiend enthousiasme naar de uitdagingen en doelen in de toekomst blijft kijken, met dezelfde toewijding en vastberadenheid van toen.

COTTO D’ESTE - 25 YEARS TOGETHER

A video to celebrate the history of a brand that has always been voted to aesthetic and technological excellence.
 

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.