MUSEO ARCHEOLOGICO NAZIONALE DI REGGIO CALABRIA

Het project

  • Location Reggio Calabria - Italy
  • Date 2016
  • Studio ABDR Architetti Associati
  • Photo Credits Moreno Maggi, Salvatore Cavalli
De vernieuwing van Museo Archeologico Nazionale van Reggio Calabria, ter gelegenheid van de honderdvijftig jaar van de eenwording van Italië, voorzag niet alleen de restauratie van het gebouw uit de jaren dertig van Marcello Piacentini, maar ook een algemene reorganisatie van de tentoonstellingszalen. De bezichtigingsroute is namelijk helemaal opnieuw ontworpen vanaf het centrale atrium en de hal met de Bronzen van Riace, het echte hoogtepunt van het museum.
Museo Archeologico Nazionale di Reggio Calabria: Photo 1

Gebruikte product

De vloeren zijn gelegd in de kleuren Road en Office van de OVER-collectie, van gres porcellanato, 90x90 cm (dikte 14 mm). Het verfijnde effect van glad getrokken cement en de kleur antraciet, in sterk contrast met de witte architectonische en expositie-elementen, zorgen voor een breuk tussen de beloopbare vloer en het tentoonstellingsgedeelte, dat extra waarde krijgt.
Museo Archeologico Nazionale di Reggio Calabria: Photo 3
over---road over---road

OVER - ROAD

De formaten gebruikt:

  • 90x90 cm
over---office over---office

OVER - OFFICE

De formaten gebruikt:

  • 90x90 cm
Museo Archeologico Nazionale di Reggio Calabria: Photo 49
Ceramic Architecture
download

Andere projecten

}

Volg ons op de sociale media

facebook twitter/cottodeste instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Wij informeren u dat op deze site "technische cookies" worden gebruikt om de navigatie te optimaliseren, maar ook "analysecookies" om statistieken te verwerken en "cookies van derden".U kunt meer informatie krijgen en het gebruik van alle of slechts enkele cookies blokkeren door het uitgebreide privacybeleid te bekijken.
Als u doorgaat met het surfen op deze site, is het impliciet dat u uw toestemming geeft voor het gebruik van deze cookies