PERLA SARACENA LUXURY SUITES

Location
Puglia
Date
2019
Studio
effkey di Francesco Maglie - Ing. Luigi Verardi
Photo Credits
Riccardo Schirinzi

HET PROJECT

  • Location Puglia
  • Date 2019
  • Studio effkey di Francesco Maglie - Ing. Luigi Verardi
  • Photo Credits Riccardo Schirinzi

Perla Saracena, een luxe resort in Puglia met uitzicht op de zee van Torre Pali, is het decor voor zes villa's en drie suites met een panoramisch penthouse, die ontworpen zijn door het architectenbureau Effkey. Deze woningen, omgeven door het landschap van de Salento, halen inspiratie uit de landelijke charme van de lokale, door boeren gebruikte 'pajare' en bieden zich aan als pareltjes van interieurdesign die omhuld zijn door technologisch comfort.

Ze zijn gekenmerkt door lichte en heldere ruimten, waar de waterval douches voor nekmassage, handgeschilderde Kerlite wonderwall panelen en antibacteriële vloeren samengaan met droge stenen muren, mediterrane houtsoorten, plaatselijke plantengroei en natuurstenen.

Perla Saracena Luxury Suites: Photo 11

GEBRUIKTE PRODUCT

Het bedrijf uit Modena toont wederom dat het in staat is om met de architectuur-, exclusiviteits- en luxe-sector te dialogeren, dankzij projecten die de prestigieuze positie, waar het bedrijf al meer dan 25 jaar op kan bogen, vakkundig kunnen versterken. De twee ton-sur-ton kleuren van de collectie Cement Project, gekozen voor de bekleding van de badkamers van de suites, geven een gevoel van samenhang en eigentijdsheid te midden van de warme en levendige sfeer van de Salento die traditie oproept.

 Cem sluit aan bij de met de hand geplamuurde betonvloeren en valt op door de oneindige grijstinten en de ongewone glanzend/matte reflectie die ontstaan als het tegen het licht gehouden wordt, waardoor de ruimte een stoere persoonlijkheid uitstraalt. De collecties van Cotto d'Este, in het kader van het schilderachtige resort Perla Saracena, benadrukken het contrast tussen moderniteit en traditie, natuur en stedelijke flair, met behoud van een harmonieuze continuïteit met de externe omgeving.

Perla Saracena Luxury Suites: Photo 13
cement-project cement-project

CEMENT PROJECT

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie
cement-project cement-project

CEMENT PROJECT

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

modal cersaie

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ontvang je exclusieve promoties die speciaal voor jou zijn.