PRIVATE WONING TREVIGLIO

Location
Treviglio
Jaar
2019
Studio
Baruffi Studio Tecnico Associato

HET PROJECT

  • Location Treviglio
  • Jaar 2019
  • Studio Baruffi Studio Tecnico Associato

Een fascinerende privéwoning van 300 vierkante meter in Treviglio, ontworpen door Baruffi Studio Tecnico Associato met de techniek van platform frames, het meest gebruikte en betrouwbare bouwsysteem wereldwijd tot nu toe. De gevels van deze moderne woning vallen door hun grote zilverkleurige aluminium buitenjaloezieën op, die niet alleen ontworpen zijn als een vaste zonbescherming, maar ook als een esthetisch element. De eigentijdse ontwerplijnen van deze villa combineren de meest geavanceerde bouwtechnieken met de kwaliteit van de materialen en afwerkingen, gericht op het optimaliseren van de normen op het gebied van leefbaarheid en energiebesparing.

Private woning Treviglio: Foto 6

GEBRUIKTE PRODUCT

In deze bio-duurzame omgeving is geen enkel detail aan het toeval overgelaten. Het resultaat is een uitstekend evenwicht tussen de verschillende onderdelen van het gebouw: van de volumetrie, over de functionele distributiefirma van het interieur en het meubilair, tot het ontwerp van de buitenruimte, met inbegrip van de afwerking en de bekleding. In dat verband heeft Cotto d’Este aan het project deelgenomen met de kwaliteit van zijn aanbod: de omvang van de ingang van het huis en enkele delen van de blinde muren op de begane grond zijn bedekt met platen van porseleingres Kerlite 3Plus Buxy en de kleur Noisette om de front te verfraaien.

Kerlite Buxy is dankzij de verminderde dikte (3,5 mm) en de glasvezelversterking een licht, veelzijdig en resistent materiaal. Esthetisch is dit een zeer aantrekkelijk product: het bijzondere puntvormige grafische ontwerp en de speciale kleurschakering zijn gebaseerd op een steen uit de Franse Bourgogne met een onbetwiste charme. De bescheidenheid en schoonheid van natuursteen worden door deze bekleding sterk benadrukt.

Private woning Treviglio: Foto 8
buxy---noisette buxy---noisette

buxy - noisette

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

modal cersaie
CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.