SHOWROOM GAELLE PARIS

Location
Milano
Jaar
2021
Photo Credits
Alesandro Nassiri

HET PROJECT

  • Location Milano
  • Jaar 2021
  • Photo Credits Alesandro Nassiri

Een kledingmerk uit Parijs dat bij zijn klanten positiviteit, Franse joie de vivre, een goed gevoel en voldoening wil overbrengen. Voor zijn Italiaanse showroom in het „legendarische” Tortona-district in Milaan, de belangrijkste hotspot van de Fuorisalone, heeft het merk gekozen voor de twee basic kleuren: black&white. Deze twee absolute kleuren zijn zonder twijfel gekozen om het brede aanbod van kleding en outfits voor vrouwen van alle leeftijden beter tot hun recht te laten komen. Met deze nieuwe showroom is Gaëlle Paris klaar om de Italiaanse markt te veroveren.

Showroom Gaelle Paris: Foto 13

GEBRUIKTE PRODUCT

Voor de binnenvloeren van de showroom heeft Gaëlle Paris zijn keuze laten vallen op de keramische producten van Cotto d’Este, met name op Kerlite Easy, het eerste gecertificeerde droge vloerlegsysteem met Kerlite. Deze dunne keramische platen van superieure kwaliteit zorgen, rekening houdend met de functie van deze ruimte, voor elasticiteit, weerstand en opmerkelijke prestaties in de loop van de tijd. In navolging van de stijl die de Parijse winkels van het merk kenmerkt, werd de collectie Kerlite Black-White uitgekozen: 135 vierkante meter in Ultra White met afwerking Silk en 115 vierkante meter in Black
Silk
, allebei met een satijneffect. Deze lijn zet een meesterlijke interpretatie neer van de extreme kleuren zwart en wit, waarvan de zuiverheid verkregen werd dankzij het gebruik van uitmuntende grondstoffen en productiecriteria. Het keramische product wordt hier omgevormd tot een echt architectonisch element dat aan de ruimte dynamisme geeft en zorgt voor een verrassingseffect dat vakkundig de contrasten van licht en schaduw afwisselt. Deze collectie maakt tevens deel uit van de PROTECT®-lijn, hoogwaardige vloer- en wandtegels in porseleingres met een echt antibacterieel schild met zilverionen erin verwerkt, dat tot 99,9% van de bacteriën van het oppervlak verwijdert. Voor gezond, veilig en beschermd leven.

Showroom Gaelle Paris: Foto 15
kerlite-black-white---black kerlite-black-white---black

Kerlite Black-White - Black

De formaten gebruikt:

  • 50x100 cm
Ontdek de collectie
kerlite-black-white---ultrawhite kerlite-black-white---ultrawhite

Kerlite Black-White - Ultrawhite

De formaten gebruikt:

  • 50x100 cm
Ontdek de collectie
Showroom Gaelle Paris: Foto 17
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.