UP TOWN MILANO

Location
Milano - Italy
Jaar
2019
Studio
Arch. Alessandro Scandurra, Ing. Umberto Zanetti

HET PROJECT

  • Location Milano - Italy
  • Jaar 2019
  • Studio Arch. Alessandro Scandurra, Ing. Umberto Zanetti

Met een nieuw woonconcept is Uptown Milano de eerste Italiaanse wijk met nul voetafdruk, volledig geothermisch en met stadsverwarming, waar kwaliteit van leven en dienstencentraal staan. Gelegen in een gebied dat verbonden is met de strategische punten van Arexpo en de toekomstige vestigingen van Human Tecnopole en de Universiteit van Milaan, biedt het project woningen die vanuit architectonisch en technologisch standpunt ultramodern zijn en alle aangepast kunnen worden volgens individuele behoeften op het gebied van hi-tech, domotica en wellness.

Uptown kreeg de eerste prijs in de wooncategorie van de 8e editie van de wedstrijd "La Ceramica e il Progetto".

Up town Milano: Foto 15

GEBRUIKTE PRODUCT

De ontwerpers hebben in het bijzonder twee collecties voor de buitenoppervlakken van het project gekozen. De eerste is de serie porseleingres Yosemite van Blustyle by Cotto d’Este, gekozen voor de balkons en de terrassen en geïnspireerd op kalksteen, waarvan het mineraalelement op uiterst natuurlijke wijze overgenomen is. Het tweede product dat gekozen is bestaat uit ultradunne keramische platen van groot formaat van de collectie Kerlite CLUNY die dankzij de technische en esthetische kenmerken gebruikt worden voor de bekleding van de geventileerde gevels van het gebouw.

Voor de binnenruimtes heeft het ontwerpbureau een reeks voorstellen uit de catalogus van Cottod’Este en Blustyle by Cotto d’Este gekozen, waaruit de eigenaars van de appartementen een keuze kunnen maken die het best bij hun behoeften past: Concrete Jungle van Blustyle by Cotto d’Este en X-BETON van Cotto d’Este -porseleingres met een cementeffect- voor een meer industriële en hedendaags sfeer terwijl een houteffect verkregen wordt met de collecties Country  van Blustyle by Cotto d’Este en CADORE van Cotto d’Este, voor een meer traditionele maar immer verfijnde stijl.

Up town Milano: Foto 17
cluny cluny

CLUNY

De formaten gebruikt:

  • 100x300 cm
Ontdek de collectie
x-beton x-beton

X-BETON

De formaten gebruikt:

  • 90x90 cm
Ontdek de collectie
cadore cadore

CADORE

De formaten gebruikt:

  • 30x180 cm
Ontdek de collectie

COTTO D'ESTE-COLLECTIES WERDEN GEBRUIKT IN HET EERSTE SMART DISTRICT VAN ITALIË

Up town Milano: Foto 20
E-PLAN
Ontdek andere projecten
download

Waar te koop

pin
Verkooppunten

Andere projecten

CONTATTACI

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.