Kamers in het groen: twee nieuwe fascinerende natuur onderwerpen voor Wonderwall

Inspiratie wordt van buiten gehaald, waarbij de onvolkomenheden van de natuur worden omarmd om een uniek verhaal op te bouwen. Van het natuurlijke tot het gestileerde, van het minimalistische tot het maximalistische: de botanische ontwerpen blijven het interieur verrijken, het verhaal van de grote open ruimten uitbreiden, scènes verkennen die nu eens het evenwicht herstellen, dan weer alle karakter en persoonlijkheid van de tropische referenties.

Planten en bloemen worden oversized in elementen die de kijker onderdompelen in de natuur. De stijlen variëren ook van meer verfijnde en subtiele suggesties tot meer kleurrijke en gedefinieerde, waaruit de veelzijdigheid blijkt van onderwerpen die in staat zijn ruimte te definiëren en niet alleen een muur te bedekken.

In lijn met deze trends presenteert Cotto d'Este twee nieuwe en verdere interpretaties van Wonderwall, de eerste ultradunne wandkeramiek collectie waarin esthetiek en technologie voor interieurdesign samenkomen in een perfecte eenheid.

Deze twee onderwerpen worden toegevoegd aan de 15 reeds bestaande ontwerpen, waardoor een steeds exclusievere catalogus wordt verrijkt, die in staat is ongekende oplossingen van grote waarde aan te bieden, met een diepgaande materialiteit en een elegant design, het resultaat van exclusieve technologie, voor ongeëvenaarde esthetische en chromatische resultaten.

Met Wonderwall vernieuwt Cotto d'Este namelijk omgevingen door verfijnde grafische suggesties voor te stellen in een materiaal dat onveranderlijk is in de tijd en uiterstresistent, dankzij de versterking met glasvezel die een maximale flexibiliteit en weerstand garandeert. De decoratieve oplossingen in de serie zijn perfect voor interieurprojecten die erop gericht zijn ruimten een unieke en prestigieuze sfeer te geven. Echte kleine architecturen die van de muur de hoofdrolspeler weten te maken, tussen kleur en grafische motieven

WELLICHT OOK INTERESSANT

Volg ons op de sociale media

facebook instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.